Connect with us

Hír

Nagy gavallér a Colts, nem kéri vissza Luck $24,8 millióját

Ha egy játékos élő szerződéssel visszavonul, akkor a szabályok szerint a csapata visszakövetelhet tőle bizonyos összegeket. Így tehetett volna a Colts is, azonban a csapat tulajdonosa, Jim Irsay rendkívül nagyvonalú volt, és Adam Schefter információi szerint elengedett 24,8 millió dollárt Andrew Luck visszavonulásakor.

Luck tartozott volna $12,8 millióval a $32 milliós aláírási bónuszából, illetve még $12 millióval a márciusban kifizetett roster bónusza miatt. A Colts azonban elállt a jogától – ellentétben például a Lionsszal Barry Sanders vagy Calvin Johnson esetében -, hogy visszakövetelje az irányítótól ezt az óriási összeget, és a felek hivatalosan megegyeztek erről. Ez a Colts kvázi végkielégítése Luck számára mindazért, amit a franchise-ért tett.

Irsay egyébként tegnap kiemelte, hogy Luck közel 500 millió dollártól esik el ezzel a döntésével, számolva a következő két nagy szerződésével.


Ha szeretnél a Fűzővel Kifelé! közösségéhez tartozni, kedvezményesen fogyasztani a Kandallóban vasárnaponként, vagy akciósan hozzájutni minőségi NFL-es ereklyékhez, vagy csak szeretnéd a munkánkat támogatni, itt a tökéletes alkalom – Legyél te is FK! Klubtag!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!