Connect with us

Hír

Nem biztos a helye a “bizarr” sérüléssel bajlódó Teez Tabornak

A Lions óriási meglepetésre a pocsék combine-t hozó Teez Tabort a második körben választotta ki a 2017-es drafton. Akkor az volt a mondás, hogy nem számítanak a fizikai felmérők, csak a pályán mutatott teljesítmény: nos, utóbbi olyan pocsék, hogy a corner nemhogy a kezdőre teljesen esélytelen, de még az 53-as rosteren sem biztos a helye. Ráadásul még egy bizarr sérülés is gyötri.

 

Bizarr az egész. Jól érzem magam, aztán egyszerűen történik valami a lábammal és nem megy semmi. Szuper bizarr

 

– mondta a corner, aki a bizarr, megmagyarázhatatlan sérülése miatt még nem játszott idén az előszezonban.

 

A védő két év alatt 22 meccsen lépett pályára. Tavaly négy meccsen kezdett,  három mérkőzésen engedett TD-t és 154+-os passer ratinget. Az egész szezont nézve a felé szálló labdák 81,5 százalékából lett elkapás, négy TD-t engedett és egyetlen labdát sem szerzett, öt zászlót dobtak rá, az irányítók passer ratingje pedig tökéletes 153,8-as volt, amikor őt vették célba.

 


Ha szeretnél a Fűzővel Kifelé! közösségéhez tartozni, kedvezményesen fogyasztani a Kandallóban vasárnaponként, vagy akciósan hozzájutni minőségi NFL-es ereklyékhez, vagy csak szeretnéd a munkánkat támogatni, itt a tökéletes alkalom – Legyél te is FK! Klubtag!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!