Connect with us

Hír

AB ellen ítéltek a sisak kapcsán, az elkapó visszatér a csapathoz

A független arbitrátor Antonio Brown ellen ítélt a sisak-ügyben, így a Raiders elkapója nem viselheti 10 évnél öregebb sisakját a szezonban. Ez gondolom senkinek sem meglepetés, ez volt a várható kimenetele a sztorinak. Az viszont az utóbbi napok fényében talán meglepő, hogy Brown ugyan nem ért egyet a döntéssel, és Instagramján jelezte, hogy igyekszik felépülni furcsa lábsérüléséből és hamarosan visszatér a csapat edzéseire. Nem mondta ki egyértelműen, hogy elfogadja a döntést, de az jött le a szavaiból, hogy így van.

A visszavonulással fenyegető elkapó egyébként azt is belebegtette korábban, hogy ha fejsérülést szenved valamilyen új sisakban, akkor az NFL-t fogja felelőssé tenni az ügy miatt. Egy érdekes kiútja még lehet Brownnak, méghozzá az, hogy valahogyan talál egy 10 évnél fiatalabb ugyanolyan sisakot, mint amilyet eddig hordott (Schutt AiR Advantage), a szabályok szerint ugyanis azt engedélyezett lenne a mérkőzéseken (és az edzéseken).

Ma éjjel érkezik a Hard Knocks második epizódja, érdekes lesz figyelni, hogy hogyan kezelik ezt a szituációt a csapatnál. Már amennyiben lesz erről szó, ugyanis az első részben sem volt igazán nagy téma AB megfagyott lába. Sok minden kiderül egyébként az eset kapcsán a Hard Knocksról is, hiszen sokan inkább propagandaként kezelik, mintsem igazi valóságshow-ként, ez az eset pedig tökéletes teszt lehet arra, hogy kiderüljön, valójában mennyire valóságshow is az HBO sorozata.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!