Connect with us

Hír

Zeke állítólag nem hajlandó idén játszani új szerződés nélkül

Ugyan a Cowboys állítólag lerakott elé egy “nagylelkű” ajánlatot, továbbra is tart Ezekiel Elliott holdoutja. Josina Anderson pedig arról számol be, hogy Zeke nem hajlandó pályára lépni idén, amennyiben nem kap új szerződést. Ennek ellenére nem tartják valószínűnek a legtöbben, hogy meccseket is kihagyna, mert azt várják, hogy Jerry Jones úgyis megadja neki, amit kér.

Egyébként Elliott nem is nyerne azzal semmit, ha kiülné a teljes szezont, ugyanis ha a 10. hétnél tovább távol marad, akkor tolódik egy évvel a szerződése, így semmi értelme nem lenne az egész éves kiülésnek. A 10. hétig azonban megteheti ezt, amivel nagy mértékben keresztbe tehet a Cowboysnak a rájátszásesélyes csökkentésével.

Elliott jelenleg napi 40 ezer dollár büntetéssel néz szembe az edzések kihagyása miatt, meccsek kihagyásával pedig ez 226 ezerre nő. A futónak két évig van még szerződése a csapattal, idén $3,85 milliót kereshet, jövőre pedig $9,09 milliót – már amennyiben egyáltalán nem születik megállapodás a felek közt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!