About the author

53 Comments

 1. 1

  Krisztian Fekete

  Nem tűnik okos dolognak. Persze a korábbi dolgai sem voltak azok, szóval akár még az is lehet, hogy komolyan gondolja.

 2. 2

  Krisztian Fekete

  A korábbiakkal eléggé sikerült.

 3. 3

  Charlie Firpo

  Minthogy? Betévedt egy seattle-i füvesboltba, egy nő mellét fogdosta nyilvánosan, részegen bulizott és a csajával veszekedett.
  Egy istenkirálytól ez nem is olyan sok, nyilván az önértékelésével zavarok vannak, de melyik sztárjátékosnak nem?

 4. 4

  Krisztian Fekete

  A biztonsági őrös esetet kifelejtetted. Vagy azt szerinted nem az ügynöke javasolta a húr túlfeszítésére: :D

 5. 5

  Charlie Firpo

  Az volt a csajos sztori.

 6. 6

  Antal Kovacs

  “Elliott jelenleg napi 40 ezer dollár büntetéssel néz szembe az edzések kihagyása miatt” – aha, a Redskins-nek meg nincs EQ-ja, meg dilettáns, meg gonosz, ha Trent Williams-et ugyanennyire büntetné…. pedig mintha ez egy ilyen általános, munkaszerződés vs. kötelezettségek jellegű dolog lenne mégis…

 7. 7

  Charlie Firpo

  “Multiple sources tell the Cowboys have not been informed that Zeke Elliott will sit out the season if he doesnt get a new contract.” – Calvin Watkins

 8. 8

  ducksfan

  Elméleti kérdés: tegyük fel, hogy a 9.-10. héten visszajönne, de addigra már nincs esélye a csapatnak a PO-ra. Megteheti a csapat, hogy azt mondja, most már erre az évre nem kellesz, ez az éved nem teljesített lett, szóval viszlát jövőre?

 9. 9

  Tizenkettes

  Jó, de ezektől eltekintve minden rendben volt vele… :)))

 10. 10

  Fetyke

  Tudtommal nem! Ha visszajön időben, akkor az év teljesített!

 11. 11

  Fetyke

  Pont nektek való játékos! :) Nagyon jó párost alkotnának Rodgersel! :D

 12. 12

  Krisztian Fekete

  Mondjuk Rodgersnek nem nagyon vannak balhéi.

 13. 13

  Szilárd Süveges

  az 40e es 225e buntetessel nez szembe azt jelenti hogy ennyit be kell fizetnie plusz nem kap fizut vagy ez csak az a penz amit nem kap meg?

 14. 14

  Fetyke

  A pályán kívül. :) A pályán meg Elliottal nincs baj.
  Egyébként nem csak viccből mondtam ám. Ha van futó akit nem akarok a csoportban ellenfélként látni, akkor az Zeke. Gyakorlatilag ő a prototípusa annak a futónak, aki pillanatok alatt összeomlasztaná az ARod ellen jelenleg alkalmazott védekezési stratégiát.

 15. 15

  Krisztian Fekete

  Mondjuk érdekes lenne a támadosor feltupírozása egy sztárfutóval. De ha nem lesz sérülés, és nem romlik a fal, akkor a jelenlegi futóink is elég sok bajt okoznak majd nektek. :)

 16. 16

  Charlie Firpo

  “Elliott can be fined $40,000 per day during the holdout, according to the NFL’s collective bargaining agreement. Missing all of camp would subject Elliott to approximately $1.5 million in fines.”

  https://www.star-telegram.com/sports/nfl/dallas-cowboys/article233436727.html

 17. 17

  Charlie Firpo

  Vagy az ügynöke tanácsolja neki, hogy feszítse a húrt. Szerinte meg ez az okos dolog.

 18. 18

  katonadani

  az mondjuk semmit sem jelent h a cowboyst nem informálták :D
  ettől még ez csak egy üres fenyegetés Zeke részéről, mert úgysem üli ki a szezont, max 10 meccset

 19. 19

  katonadani

  igen ez az alap, de sokan ezt elengedik – a Cowboys sem mondta, hogy kirója a büntetést, a cikkbe azért került bele, mert ezzel lehet büntetni Elliottot.
  És Washingtonban más azért a helyzet, mert Williamsnek a csapattal és a vezetőséggel van a baja a sérülésével kapcsolatos hozzáállásuk miatt, Elliottnak meg a szerződésével.

 20. 21

  Antal Kovacs

  Igen, nem vettem bele ebbe, hogy a két holdout alap indoka egészen más. Csak magával a holdout tényével foglalkoztam – mert az nyilván szubjektív, hogy kinek mennyire a sara hogy idáig jutott a helyzet.
  Az viszont új, hogy ezt a büntetést el lehet / el szokták engedni, így már más a leányzó fekvése…

 21. 22

  katonadani

  persze végül a Redskins is elengedheti, ha Williams visszatér a csapathoz

 22. 23

  V-Speiche 413

  Biztos h nem fog 10 meccset kihagyni, ezt csak a menedzsere terjeszti, h erösitse az alkupoziciojukat. Ha nagyon kemenykedni fognak, akkor max az elsö 4 meccset hagyja ki, ennel többet kötve hiszem, h anyagilag megengedhet magänak, de sztem 1 meccset se fog kihagyni.

 23. 24

  Zsoldos Sándor

  Pls valaki magyarázza el nekem hogy ha van két éve a szerződéséből, akkor a játéktudasat nézve a csapat érdeke elsősorban a hosszabbítás. Ha csapat nem tesz valaki elé szerződést, vagy tesz de olyat amit a dolgozó nem fogad el, akkor a jelenlegi szerződése szerint kellene végeznie a munkáját, ha jól sejtem. Hogy tehetik meg a játékosok hogy élő szerződéssel ezt tegyék. Lehet nagyon amatőr kérdés, de tényleg nem értem. Egy két ev múlva esedékes kérdésről beszélünk, amit persze a felek igyekeznek hamarabb hosszabbítani, de ha ez a megegyezés nem jön létre akkor nem az aktuális szerződés a mérvadó?

 24. 25

  katonadani

  Az aktuális szerződés (és a kollektív szerződés) lehetővé teszi, hogy a játékos ne jelenjen meg a csapatnál és ne álljon munkába (előírt pénzügyi büntetések fejében).

  Ahogy a szerződés (és a kollektív szerződés) lehetővé teszi a csapatnak, hogy kivágja a játékosát, amikor kedve tartja (adott esetben bizonyos pénzügyi hátrányok elfogadása mellett) – a játékos ugyebár nem bonthatja fel egyoldalúan a szerződést, csak a csapat.

 25. 26

  Zsoldos Sándor

  Értem, köszi.

 26. 27

  Márton Farkas

  de ha kivágja a csapat és fizet a játékosnak nyilván nem teljse összeget mivel hát miért is fizetne hisz nem játszik teljes szezonban, akkor a játékos megkapja a fix pénzt amit a kivágás ellenére kap a csapattól, és megegyezik egy új csapattal akkor tőlük meg a rendes fizetését?

 27. 28

  Márton Farkas

  Arra nem lehet esély, hogy a GM -ek megegyeznek kollektivan egymás között, hogy nem szerződtetnek olyan játékost minimum a +1 évig ha mondjuk 10meccset houldoutolt? Mondjuk olyan kiegészítéssel, hogy a játékos ilyen esetben megkapja a bér egy meghatározott részét? Mert sztem ez a folyamatos houldoout tarthatatlan, de persze a játékosnak is lehet igaza nem mondom ezért lenne a pénz. Ha én lennék GM nem biztos hogy szerződtettnék egy fiatal játékost aki ezt csinálja, mert mi van ha 3 év mulva megint ezt csinálja csak mert nálam, mert a többi gm nél elgurul a gyógyszer és az akkor szerződtettet azon a poszton játszó játékosok sokkal többet keresnek mint az enyém és ezért jön megint a houldout

 28. 29

  Bélabá a csótány

  Megteheti,mivel a csapatnak nagyobb szüksége van rá.
  Konkrétan a 18′-as szezonban a Dallas pontjainak 15,9% százalékát ő tette fel a táblára.

 29. 30

  Andras Daroczy

  Ezek után nem adnék neki új szerződést idén, sem jövőre, majd tagelném 2 év múlva, hogy okuljon.

 30. 31

  Bélabá a csótány

  Neked hogy jönnek ilyen gondolataid egy olyan ligában,ahol még a börtönviselt,gyerekverő,meg Nathan Peterman is talál csapatot?:”D

 31. 32

  V-Speiche 413

  Nem teheti meg, mert csödbe megy. Ha igy nezzük, akkor neki nagyobb szüksege van a csapatra, mint forditva. Jerry Jones HoF tulaj, pontosan tudja, h mikor fog nagyon fäjni Zeke-nek a tävollet. Zeke nem tudna egy evet ugy kiülni mint Bell, mert nincs meg hozzä a penze a bankban.

 32. 33

  V-Speiche 413

  Ezt az offset language definiälja a szerzödeseben, de kizärtnak tartom h kivägjäk. Ha nagyon rosszra fordul a helyzet, akkor legfeljebb elcserelik, meg igy is meger egy elsö kört.

 33. 34

  Bélabá a csótány

  Remélem ezt nem gondoltad komolyan.
  Zekének bőven vannak szponzorai,Jerry Jones viszont már 76 éves,szóval ő már bőven nem 4-5 éves célokban gondolkodhat,mert ha idén nincs meg az SB akkor simán bennevan,hogy a köv. lehetőséget már nem éli meg.

 34. 35

  V-Speiche 413

  Egy szponzor se fizet olyan jätekosnak, aki nem jätszik. Neki tuti nincs annyi penze, h 1 evet kiülhessen, mert meg nem keresett meg annyi penzt, h ezt megtehesse. Nyilvän Jerry Jones-nak is sz@r a szitu, ez egy lose-lose helyzet.

 35. 36

  Bélabá a csótány

  Over the cap konkrétan 20,5 milkát könyvel el Zekének elért keresetként.
  Bell-nek 24 milliót.

 36. 37

  Andras Daroczy

  Bármit felteszek arra, hogy az elkövetkező pár évben ez a csapat nem fog super bowlt játszani.
  Olvassátok a fejemre, ha az elkövetkező 3 évben a Cowboys super bowl résztvevő lesz!

 37. 38

  V-Speiche 413

  Sztem se, mert pont a ket legfontosabb poszton nem elitek, QB es edzö.

 38. 39

  Andras Daroczy

  Egyébként az a holdoutolás egy öngerjesztő folyamat, míg pár éven nem is hallott ilyenről az ember, addig ma minden napra jut egy cikk egy holdoutoló játékosról.
  Ráadásul ezeknek a játékosoknak nagy részének még több éves élő szerződése van.
  Borzasztóan balga dolgo hosszú távon engedni a zsarolánsak a tulajdonosok és a gm
  -ek részéről, hiszen a hozománya az lesz, hogy majd a fél csapat nem megy training campre, meg előszezon meccsre.
  Néhányszor megfordul a fejemben, ha én hasonlót tennék a munkahelyemen, vajon hány napig tudnék holdoutolni?

 39. 40

  Zoltán Debreczeni

  Ha te vagy a rendszergazda akkor tovább mint a cég.

 40. 41

  V-Speiche 413

  Meg volt vmi autos balesete is, meg ki tudja häny dolog, amiröl nem is tudunk, mert Jerry Jones eltusolta neki.

 41. 42

  Fetyke

  Neked is törvény biztosította jogod, hogy sztrájkolj a munkahelyeden (lásd győri audi). Kivéve, ha a NER része vagy, mert az más eset, de ebbe ne menjünk bele. :D
  Ennek tulajdonképpen Goodell az oka, mert olyan gyorsan növeli a szemétláda a csapatok bevételeit, és ettől olyan ütemben nő a fizetési sapka évről évre, hogy az jóval gyakrabb felülvizsgálatot igényel a korábbiakhoz képest. Ezért ebből a szempontból a 4-5 éves hosszú távú szerződések már nem számítanak korszerűnek, hiszen ennyi idő alatt vagy 30%-al (most nem számoltam ennek pontosan utána) nőtt a fizetésekre kiosztható pénzmennyiség. Azaz egy hasonlóan elit játékos teljesítménye ennyivel többet ér a piacon. Azért ez nem semmi…

 42. 43

  Andras Daroczy

  Én a szakács vagyok(az egyetlen), ennek ellenére 1 héten belül kivágnának.

 43. 44

  Andras Daroczy

  10-20 millióval nő évente a cap, és van 53/90 játékos akire ezt le kell osztani.
  Most kap 3 m/year és akar 13/ year, ráadásúl még két évig élő újonc szerződés van.Ez az üjonszerződés egy fix dolog mindekinek, ráadásúl pont az első körösek hisztiznek a legtöbben , pedig ők kapják a legnagyobb lóvét.
  Szerintem ez pofátlan dolog.

 44. 45

  Márton Farkas

  én a törvény sértést elítélem maximálisan. De ha azért valaki megkapja a büntit a privét életében meg addig nyilvnán nem is játszat vagy netán soha akkor megérdemli. De az mint magánember felel, idióta volt. De GM szembennel pusztan a jatek részét néztem mikor ezt írtam

 45. 46

  makosteszta

  A munkahelyeden ha úgy érzed, hogy a piaci értékeden alul fizetnek, akkor felmondhatsz bmikor és elmehetsz máshova dolgozni kétszer annyiért.

 46. 47

  CaptainBukova

  hivatalosan nem tehetik meg. ugye valami hasonló dolog miatt perelte az egész ligát kaepernick is, csak ott a jogi aktivista dolog (térdelés, black lives matter) volt az indok és nem a holdout. ezt kb lehetetlen bizonyítani de az nfl-nek is kellemetlen egy ilyen “összebeszélünk és kirekesztunk” valakit helyzet ezért pl kaepnél ha jól emlékszem a tulajok összedobtak egy kisebb összeget (~10 millió dollár)

 47. 48

  V-Speiche 413

  Fel van töltve a csapat, van tämadofal, elkapo, vedelem es egy elit futo. A tulaj gyürüt szeretne nyerni, nem tenne jot a csapatnak, h ez sokäig elhuzodna.

 48. 49

  ahanem

  Maher hány %-ot? :DDDD

 49. 50

  Krisztian Fekete

  Mondjuk manapság jó szakácsot nehéz egy jó étterembe találni, szóval még az is lehet, hogy egy “holdout”-tal még Te is sikert érhetnél el. :)

 50. 51

  Bélabá a csótány

  35.
  25% ha csak a mezőnygólokat nézzük.

 51. 52

  ahanem

  *elismerő csettintés* 60 milliót a srácnak! ÉVENTE!!!!

 52. 53

  Bélabá a csótány

  hatvan?
  Haccáz!

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team