About the author

23 Comments

 1. 1

  Zoltán Debreczeni

  A Pecc O line azért eléggé suspect volt zsinórban másodszor ezzel a 9 hit 4 sackkel. De a Tibi pihentetés nagy gála volt. Eltették a Manning előzést hazai közönség elé. :)

 2. 2

  ThySoul

  Pozitívum: 4-1 a mérleg, a def meg top5, aztán ennyi. Az offense néha jól néz ki (1-1 drive elejéig) de általában a borzalmas közelében vannak. Most a futás se működött a meccs végét leszámítva, de legalább Allen egész jó volt. (Az idióta intet leszámítva) Bye után jönnek a delfinek, szóval 5-1 lesz valószínűleg a mérleg, és lesz még meccs a Redskins, Jets, Dolphins hármassal, szóval egyre reálisabb a wc hely, de muszáj valamit kitalálni hogy haladni tudjon a támadóalakulat, mert ez így nem fog működni mindig.

 3. 3

  wolandrule

  A Patriots D-ben az a hihetetlen, hogy az évek óta együtt játszó egység minden tagja egyazon szezonban kerül csúcsformába. Tudom, eddig semmilyen ellenfelek voltak, de nincs gyenge láncszem (tegnap Gilmore volt a “legrosszabb”), nem látom mitől lassítanának, max a sosevolt statisztikák romlanak.

 4. 4

  Krisztian Fekete

  Azok a meccsek szoktak a legveszélyesebbek lenni az NFL-ben, aminek úgy megy neki egy csapat, hogy szinte biztos a győzelem. Szóval vigyázni kell még a delfinekkel is, de tényleg a védelem miatt igéretes helyzetben van a csapat, és csak rajtuk múlik, játszanak-e januárban is meccset.

 5. 5

  ThySoul

  Jelenleg ezzel a támadó alakulattal nincs biztos meccs :D
  Van gond a futójatekkal, az elkapókkal, Allennel, a fallal meg a hívásokkal is. De legalább nem egyszerre szokott minden tönkremenni, szóval lehet meccset nyerni, csak hát így baromi nehéz, hogy ha Allen jó, akkor se futás, se védelem nincs, vagy az elkapók csesznek el valamit, vagy Allen borzalmas és akkor megintcsak mindegy.

 6. 6

  Fetyke

  Én csak azt sajnálom, hogy a wc hely idegenbeli fellépést jelent a PO-ban. Pedig de megnéznék végre egy hóviharos rájátszás mérkőzést!

 7. 7

  ThySoul

  Még megelőzhetjük a Pats-et :D

 8. 8

  Csabesz20

  Igazából az Offense feljavulása nagyban köszönhető volt annak, hogy a falat kicsit összerántották a félidőben. Sajnos sok az új ember, de alakul ez, ha Wynn visszatér, és nem esik ki senki, nagyon korrekt egység lesz a rájátszásra.

 9. 9

  kitalaltnev

  A világtalan Santos-os szövegrészt (hogy most akkor ki-kivel is van :)) háromszor is át kellett olvasni, mert természetesen nem követtem ezt az összecsapást.
  Ez volt a papírforma, vagy legalábbis a várható eredményeket hozó meccsek összefoglalója, kattintok is gyorsan, mert a másikban lesznek a ciffrább dolgok.

 10. 10

  Fetyke

  Én már csak egy dologra vagyok kiváncsí! Hogy BB hogy bírja ki ezeket a mérkőzéseket? Olyan lehet ez, mint amikor én az iskolában ültem egy dög unalmas tantárgyon, amit egy dög unalmas tanár próbált leközvetíteni, de csak a testem által küldött alvásingerek jutottak el az agyamig, és mégis valahogy ébren kellet (volna) tartani magamat! :)
  Nem csodálkoznék, ha ez után a szezon utána az öreg azt mondaná, hogy neki ennyi elég volt, mert mindent azért ő sem bír ki! :D

 11. 11

  Zoltán Debreczeni

  No day off. Ezt át is adja.
  Ezért a legnagyobb.

 12. 12

  csak ezt ne

  Ez megint egy kvázi hazai pályán tartott labdás edzés volt. Igen a D benézett egy játékot, az O is kényelmesen játszott, de azért aligha volt kétséges, hogy ez nagyon sima, túl sima ügy megint. Ami még ezen az alig értelmezhető összecsapáson is kiderült: Az O fal még nem az igazi, de mutat életjeleket. TB néha kicsit pánikol emiatt, és akár rossz döntésekbe is bele lehet hajszolni, lásd red zone INT megint. Harris ma sem kellett, Bolden kap el TD-t, a várt Ben Watson bemutatkozás is minimum elnapolódott, ha lesz belőle egyáltalán valami. Most rövid héttel érkezik a Giants, eggyel komolyabb feladat, de csak eggyel.

  Az Atlanta egy szétesett gárda, sürgős vérfrissítés kell HC fronton, szerintem kár várni az év végéig. A Bills is kocog előre, de szomorú lennék, ha ezzel a “játékkal” PO-ba lehetne kerülni, márpedig érik a dolog. A roncsderby is élvezetesebb volt, mint a Titans meccs, ha nem is sokkal.

 13. 13

  Bélabá a csótány

  “Hogy BB hogy bírja ki ezeket a mérkőzéseket?”
  Beteszi a végére Stidhamet,hátha dob 3 picksix-et,csak hogy legyen izgalom.

 14. 14

  Bélabá a csótány

  Látszott az arcán hogy felmenne….

 15. 15

  Bélabá a csótány

  “nem látom mitől lassítanának”
  Tészta+magaslati levegő

 16. 16

  pritek

  Viccelsz, bolondozol. Ertem en, hogy nem lettunk jobbak a Bengals legyozesevel. Azt is ertem, hogy szarok vagyunk. De ez hogy keves pont? Az eddigi 14 meccsbol 8 meccset nyertek csak tobb ponttal. Raadasul a meccs osszes pontja tamado pont volt, hosszabbitas nelkul. Illetve az mar szubjektiv, de a kiszenvedett sem allja meg a helyet szerinem. Egy ket perces megingast leszamitva tukorsima volt a meccs.

 17. 17

  Rpi

  A Falcons az összeomlás szélén? Ez már készen van. A teljes vezetőséget kilőném a napba. Eddig nem oltottam őket, de a tegnapi az már sokk volt.
  Csak megy a duma, hogy nem értik, miért nem megy semmi, amikor az edzések nagyon jók. Mert dilettáns az edzői gárda, azért. Visszasírjuk Manuelt meg Sarkot, ettől több bizonyíték nem kell.
  Keke tökéletesen leírta a védelmet tegnap.
  Koetter meg ha nem futtatná bele első és tízre a telített boxba Freemant, nem érezné magát férfinak. Ha nem hoznak egy fiatalos offrensive HC-t minél előbb, nem csak a maradék szezont, de a többit is kihagyom.

 18. 18

  wolandrule

  Ebben a szezonban nem játszunk Mexikóban.

 19. 19

  ahanem

  “a Falcons az összeomlás szélén”

  nem, a 3. negyed volt maga az összeomlás

  Lincoln Rileyt ide nekem

 20. 20

  ahanem

  A Bills defense nagyon jól játszik, szerintem simán top 5 egység, az pedig önmagában elég lehet PO-ra, elég csak a tavalyi Bearsre nézni, pár labda feléjük pattan, s a defense simán lehozza a meccsek jó részét.

 21. 21

  Soma

  En azert ezzel se ertek nagyon egyet: “Kyler Murraynek vannak jó passzai, de sok mindent elmond a jelenlegi tudásáról, hogy sokkal veszélyesebb az offense, ha ő rohangál”

 22. 22

  pritek

  Na majd most hetvegen futhattok kozepen amennyit csak akartok :)

 23. 23

  Rpi

  Várom már ahogy Kyler Corgi szétpasszolja a védelmet. 😍
  Lamar és Watson mellett ő a harmadik, akitől eltudnám viselni, hogy karriernapot tart a Falcons ellen.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team