About the author

23 Comments

 1. 1

  Gergely Angyal

  Ha tudja, akkor miért nem csinálja? :O

 2. 2

  katonadani

  nézd meg a cikk legvégén linkelt threadet :D

 3. 3

  Bélabá a csótány

  Mert ő nem Détári….

 4. 4

  bjeela

  Azt a szitut sajnos élőben láttam. Borzalmas volt.

 5. 5

  ahanem

  “Nagynek”

  Akkor most ez hogy helyes? :DD

 6. 6

  ahanem

  A mi védőgurunk meg liga hátsó felében lévő védelemből ligautolsót csinált, na?

 7. 7

  bjeela

  Igazad van, sehol sem vagyunk…

 8. 8

  ahanem

  Nyertetek már három meccset, ne légy telhetetlen. Lesz vagy 5 csapat, ahol év végén fognak ennyivel (se) állni.

 9. 9

  BennieBoy

  Ha nem vagy idióta, akkor miért nem futtatod a csapatod, Mattie fiú?? És miért kellett egy üres szotyis zacskóért elpasszolni Howardot??

 10. 10

  katonadani

  Neginek, ahogy ejti a saját nevét, úgy ragozom :)

 11. 11

  ahanem

  Igen, én is erre gondoltam, viszont szerintem akkor kell oda egy kötőjel

 12. 12

  bjeela

  Már elnézést, de ki a tökömet érdekel, hogy fusson vagy sem a csapat? Rohadtul nem ez a gond. Matt Nagy “támadóguruként” érkezett és ebből eddig nem sokat sikerült megmutatnia. A tavalyi évben a meglepetés faktor még működött és volt elit védelmünk, ami kisegítette az O bénázásait, mert már akkor is volt bőven. Most azonban az elit védelem már nem elit, sőt, az O pedig, aminek a kiépítésére, stratégiák, playbookok begyakorlására volt másfél éve a “támadógurunak” semmit nem mutat. Totális csőd a fickó. Ha nincs speciális egység, akkor pontokat is szökőévente szerezne a csapat. Sean Payton vagy a vén rozmár valóban ért a támadóstratégiákhoz és közepes QB-kból is kihozzák a franchise szintet. Matt Nagy ettől fényévekre van.

 13. 13

  katonadani

  ha a szó végi y-t i-nek ejtjük önmagában, akkor nem kell kötőjel. De pl ey végződésnél igen.

 14. 14

  ahanem

  Én úgy gondolom, hogy így viszont ez egy külföldi név, és így idegen írásmódnak számít, hiszen “negi”-nek ejtjük, nem pedig “nagy”-nak, még ha maga a szókép nem is idegen. Nekem mindenesetre nagyon furcsa, s hozzáteszem, hogy a “Nagyt” még ennél is furcsább.

  Jobb lett volna, ha megtanítják neki, hogy kell kiejteni a nevét. :)

 15. 15

  ahanem

  Ugyanezt élem át, csak a védelmi oldalról. Csoportgyőztes lehet, de ha nem, a wildcardra nagyon jó esély van. A támadóegység top5, a védelemben jó nevek vannak, egy offseason csak segíthet nekik, hogy jobban összeszokjanak.

  Erre a támadóegység összefossa magát, főleg a fal (ugyanitt OL coach kerestetik), a védelem meg még a tankoló, ÁRONALULELADÓVIGYÉTEKVIGYÉTEK mentalitással kiálló Dolphins szintjét sem éri el.

 16. 16

  bjeela

  Te most a Falconsról beszélsz?

 17. 17

  ahanem

  Persze.

 18. 18

  bjeela

  Az más, akkor te nyertél. Az télleg sokkal nagyobb beégés ahhoz képest, mint amit mindenki – én is – várt.

 19. 19

  Fetyke

  Én például nem beszéltem úgy a Bearsről, hogy csoportgyőztes is lehet. :) Ha visszaemlékszel, akkor nagyjából azt mondtam el rólatok, amit most magad is látsz, igaz ennyire kontrasztosnak magam sem gondoltam a változást.
  Én megmondtam: Trub nem irányító, vele nem lehet igazán eljutni sehova sem… Amíg őt nem cserélitek le, addig nincs miről beszélni szerintem hosszabb távon nálatok.

 20. 20

  katonadani

  az idegen szavaknál olyan szabály van, hogy ha “szokatlan” betűkapcsolat van a végén, akkor kell toldalékolni, de a sima “y” nem számít annak, így kötőjel nélkül írandó.
  de igen, szerintem is szarul néz ki, de hát így helyes :D

 21. 21

  baglacko

  Ez a Trubisky teljesen fogalmatlan. Egyszerűen nem üti meg a szintet. Nem NFL kaliberű játékos. Sürgősen be kellene látniuk ezt a Bearsnél, ebből a keretből sokkal többet ki lehetne hozni. Rohadt jó védelmük van, egy közepes szintű irányítóval is sokkal jobbak lennének. De Trubisky nem középszerű. Ő annál sokkal kevesebb.

 22. 22

  bjeela

  Stimmel, de erről a csapatról az elején úgy beszéltek, hogy csoportgyőztes is lehet. És hogy elit a védelme. És hogy tavalyhoz képest tovább javulhat a támadóegysége, mert majd Matt Nagy… Na, ehhez képest ez a produktum hogyismondjamcsakfinoman egynagylófasz.

 23. 23

  bjeela

  Ehhez a felismeréshez nem kellett elvégezni az óvoda felső tagozatát, ezt már az elején tudtuk, csak behunytuk a szemünket és úgy falatoztunk. Nagyjából mint te a Vikingek esetében. ;) De Trubtól függetlenül is van gond bőven a Bearsben, köztük Nagy is, de ezt már részleteztem.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team