Connect with us

Hír

Peterson: Vissza kellett tartanom a könnyeimet

A 34 éves Adrian Peterson tovább írja a rekordkönyveket, a csütörtök esti rangadó alkalmával a nyolcadikról a hatodik helyre lépett elő a futott yardok örögranglistáján, megelőzve Jerome Bettist és LaDainian Tomlinsont. Ráadásul ezt épp Minnesotában tehette meg, a Redskins játékosaként.

Nagyon sokat jelent. Úgy álltam neki a meccsnek, hogy előre léphetek a ranglétrán. Akiket most lehagyok, ők taposták ki az utat előttem. Felnéztem a kivetítőre, és láttam, hogy lehagytam őket, az nagyon megtisztelő érzés volt, de ezt tűztem ki magam elé célnak

– mondta AP a meccs után.

Ez volt Peterson második meccse Minnesotában más csapat mezében, a szurkolók pedig felállva tapsolták korábbi játékosukat. Peterson pedig majdnem megkönnyezte.

Különleges pillanat volt. Nyilvánvalóan keserédes is, mert nyerni jöttünk ide, de már az, hogy itt lehettem, és éreztem a szeretetet, az nagyon jó érzés volt. Tárt karokkal fogadtak, pont ugyanúgy, mint egy évtizeden át, mikor itt játszottam. Különleges pillanat volt, és őszintén, vissza kellett tartanom a könnyeimet.

Peterson azt is elmondta, hogy néha azon kapta magát, hogy a “Skol” rigmust fütyüli magában a vereség során.

Petersonnak a következő célpontja Curtis Martin, aki 401 yarddal áll AP előtt az örökranglistán az ötödik helyen. A jelenlegi ütemében a szezon végére beérheti őt a Redskins futója.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!