Connect with us

Hír

Aktiválta Ryan Succopot a Titans

Nincs egyszerű éve a Titansnek, elég csak arra gondolni, hogy már nem a gyengén játszó Marcus Mariota, hanem Ryan Tannehill a csapat kezdő irányítója. Így vagy úgy azonban a csapat 4-4-es mérleggel büszkélkedhet, ami az AFC-ben még mindig bőven jó lehet egy rájátszást érő helyezéshez. Emiatt extrán örömteli hír, hogy a csapat aktiválta a szezon előtt IR-re tett rúgó Ryan Succopot.

 

 

Succop helyett Cairo Santos rúgott a Titansben, ami jó eséllyel két győzelmébe került a csapatnak. Santos kilenc mezőnygól-kísérletéből csak négyet értékesített: egyszer a Colts ellen hibázott a második héten (a Titans végül két ponttal kapott ki), a Bills elleni ötödik heti találkozón pedig négyből négyszer rontott (a Buffalo végül hét ponttal nyert). Utóbbi után vágta ki Santost a csapat, a helyére Cody Parkey érkezezett, aki az elmúlt két hétben nem hibázott, ennek ellenére Succop visszatérésével nyilván nem volt maradása.

 

Succop 2014 óta a Titans játékosa, ez idő alatt 134 próbálkozásából 116 volt jó, vagyis 86,5 százalékos pontossággal dolgozott az elmúlt években.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!