About the author

10 Comments

 1. 1

  Fetyke

  …főleg ha bejön a játékosok fizetése…
  Ettől azért még nagyon messzire van a rendszer…

 2. 2

  acsdav2

  Ha a papírformát nézzük a Georgiának bejön még egy vereség az LSU ellen, a Pac illetve Big 12-t az Oregon és az Oklahoma nyeri. Na hát akkor ebből a 3 csapatból baromi nehéz lesz választani. Én azt mondom, hogy az Oregon mellett kellene letenni a voksot.

 3. 3

  kitalaltnev

  Saját scenárióm, h. az Oregon Ducks csusszan be 4. helyre, illetőleg olybá tűnik, h. az LSU éve lesz ez az idény.

 4. 4

  Sestertius

  de egy új lebonyolítást se 2 évre készítenek.. egy új lebonyolítás 20-30 évre is szólhat

 5. 5

  bjeela

  Tavaly még nem volt ember, aki azt mondta volna, hogy legálisan kereshetnek pénzt az egyetemi focisták a nevükkel, most meg… És azt se felejtsd, hogy amikor Kalifornia ezt bejelentette, akkor mindannyian években mértük azt, hogy mikor fogja ezt átvenni a többi egyetem, erre pár hét alatt néddamilett. Miközben egy szaros belépőjegyért szétszednek/meghurcolnak egy játékost. Totális abszurd folyik az NCAA-ban, ami nem tartható sokáig.

 6. 6

  bjeela

  Sestertiusnak igaza van, én is ezt ugatom már mióta, hogy az egy vicc, hogy béljósló vajákosok osztják az észt arról, ki lehet az egyetemi bajnokság legjobbja, miközben némelyek futottakmég BLASZ III-as csapatokkal játszanak és kvázi a cseresorukkal verik rommá őket, amiért is megdicsőülten jutnak a legjobb négy közé, miközben mások vért izzadva lesznek egy kőkemény csoportban másodikak és sanszuk sincs. Igenis kell egy rendes PO 16 csapattal és ott majd kiderül, hogy meddig olyan sikeres a Clemson/Bama/ésatöbbi.

 7. 7

  Fetyke

  Ez igaz.

 8. 8

  Sestertius

  Sajnos ez a rendszer jelenlegi formájában – főleg ha bejön a játékosok fizetése – szerintem halott..
  Sokkal igazságosabb lenne, egy mondjuk 16 csapatos playoff – akár rövidebb alapszakasszal párosítva
  Tökéletes példa a csoportok faramuciságára a Clemson.. most nyilván nem lehet őket kihagyni tökéletes mérleggel.. de gyakorlatilag épkézláb csapat ellen nem játszottak.. viszont a Dawgz meg simán kimaradhat..
  Lehet, hogy itt is kéne egy keleti meg egy nyugati főcsoport 16-16 csapattal, mindkét főcsoportból az alsó 4-6 kiesik év végén, helyére jön a másodosztály csapata. a PO-ba meg bejut a legjobb 8-8

 9. 9

  acsdav2

  Nyilván távol van a tökéletestől ez a lebonyolítás, de a Clemson-Georgia duó összehasonlítására alapul szolgál a SC Gamecocks,Georgia Tech és a Texas A&M elleni meccseik. A Georgia előbbitől ráadásul kikapott szóval nem érezném most ezt igazságtalannak.

 10. 10

  Vallisolitano

  Szerintem is jobb lenne egy olyan rajatszas mint ami az FCSben van.

  Utaht én abszolút eselytelennek érzem még akkor is ha nyerik a Pac 12-et.

  Georgia sztem ki fog kapni az LSU-tol és amiatt a Bamat fogják betolni a 4. helyre.
  Ott meg jöhet majd az LSU elleni visszavágó.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team