Connect with us

Hír

Ez már megint egy “olyan” szezon a Jetsnél

Felsorolni is nehéz, hogy mennyi probléma volt idén a Jetsnél, kezdve Adam Gase kinevezésétől a draft utáni general manager váltáson, Sam Darnold mononukleózisán és a folyamatos vereségeken át egészen Jamal Adams és Le’Veon Bell potenciális elcseréléséig. Egy újabb példa arra, hogy ez egy “olyan” jetses szezon, a tight end Chris Herndon esete.

Herndon ugyebár négymeccses eltiltással kezdte a szezont, majd amint visszatérhetett volna, meghúzódott a combhajlítója, így újabb négy meccset hagyott ki. Most vasárnap a Giants ellen bemutatkozhatott, el is kapott egy labdát, majd megrepedt a bordája, tegnap pedig sérültlistára került, tehát véget ért a szezonja.

Herndont tavaly a negyedik körben draftolta a Jets, 39 elkapása, 502 yardja és 4 TD-je volt, így nagy reményekkel vágott neki a 2019-es szezonnak. Ezt most viszont el kell tolnia egy évvel és megpróbálnia jövőre visszatérni top formában.

Herndonon kívül egyébként a jobb guard Brian Winters is IR-re került New Yorkban, ő vállsérülést szenvedett és műtétre szorul.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!