About the author

8 Comments

 1. 1

  csak ezt ne

  A Patst most nem érzem top picknek. 17 játékos játéka kérdéses, tényleg beteg a fél csapat, ha esetleg botlik a Ravens, amire van némi esély, nem fogjuk erőltetni a sérült és vagy beteg játékosokat, szerintem jó eséllyel elengedjük ezt a meccset, ha ez bekövetkezik. Ha nem akkor se tudunk igazán rápörögni ezzel a kórház a városszélén kerettel. Nyilván a Texans elég komplexusos kis öcsi szerepben van ellenünk, de úgy érzem ez lehet a nagy napjuk. Watson idén közelében sincs eddig az MVP címnek, azt sem érteném, ha jelenleg a halvány esélyesek között emlegetnék.

  Nem érzem a Coltsot favoritnak. TY és Mack hiánya sok lehet. Egyszerűen most annyival jobb a Titans kerete, hogy ezt még talán Reich és Vrabel közti valóban jelentős különbség sem tudja majd egalizálni. Igazából ennek simának kellene lennie.

  Trükkös lehet még a Jets Cincinben. Daltonnak ez lehet az idei SB, nem lepődnék meg, ha itt upset lenne.

 2. 2

  Tizenkettes

  Ezt az MVP várományos dolgot én sem értem. Ha irányító, akkor Wilson vagy Jackson kaphatja. Watson esélytelen. A Ravensnek meg a Seattle-nek is 3-4 meccset kellene buknia, miközben az irányítóik fejenként legalább 10 INT-et dobnak. Mindeközben Watsonnak be kellene gyújtania a rakétákat, minden meccset nyerni 3-4 TD-passzal.

 3. 3

  chester

  Az MVP varomanyost nem ugy kell erteni hogy meg is nyeri. Pont azt jelenti nalam, hogy ha lehozza a maradek meccset ugy ahogy te leirtad, akkor benne lesz az eselyesek kozott. Es azert ket hettel ezelottig meg ugy beszeltek rola mint eselyes, szoval siman benne lehet meg mint “bronzermes”

 4. 4

  chester

  Szerdan adtuk le a tippeket, addig meg nem derult ki, hogy Hilton nem jatszik pl, szal ez is befolyasolhatta hogy a Colts a favorit.

 5. 6

  chester

  Ha o csak a hatodik, melyik ot volt nala jobb?

 6. 7

  Fetyke

  Lamar! Nálam ő egyébként a most következő három fölött van egy kicsit. Aztán Wilson, Cousins, Mahomes (a sérülése ellenére). Ez a négy irányító eddig kiemelkedik a mezőnyből, és 1-2-nél többről nem tudok komolyabb bezuhanást elképzelni. Igazából csak Kirk-ről hiszem azt, hogy reális veszély nála a jelentősebb visszaesés…
  Az 5. helyre én Rodgerst tenném, és csak utána jön Watson. Deshaunnál túl sok az eddig dobott 7 INT. Idén egy 10+-os szezonnal ezen a téren nem lehet labdába rúgni. Brees és Stafford túl sok meccset hagyott ki, de amikor játszottak, összességében ők is jók voltak.

 7. 8

  Fetyke

  A lényeg, hogy Tizenkettesnek igaza van! Watson eddigi idei évi teljesítménye az 5-6. helyre elég az irányítók között, nem többre. Ráadásul az első négy után azért már van egy kis szakadék is. Ezzel pedig nem lehet őt az esélyesek között említeni, mert valószínűtlen, hogy a jelenleg előtte álló irányítók mindegyike összeesne a hátralévő fordulókra.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team