Connect with us

Hír

Haskins marad a Redskins kezdője az év végéig

Már a bye week alatt is sejteni lehetett, most viszont biztossá vált, hogy Dwayne Haskins lesz a Washington Redskins kezdő irányítója a szezon hátralevő részére – ezt Bill Callahan ideiglenes főedző jelentette be. Callahan azt is elmondta az újságíróknak, hogy Case Keenum lesz a második számú-, és Colt McCoy a harmadik számú QB a fővárosban.

Így tehát még 7 kezdő mérkőzés jut az újonc irányítónak ezzel az edzői stábbal, aztán jövőre jöhet az újabb. Most vasárnap a Jets ellen lép pályára a jelenleg 1-8-cal álló Redskins, ahol akár lehet is javítani a mérlegen. Haskins egy kezdő meccset hozott le eddig – és kétszer állt be csereként -, akkor 15/22, 144 yard volt a mutatója, de TD drive-ot nem tudott vezetni – a Redskins már 13 negyede nem jutott be az ellenfél célterületére. Most itt az alkalom a következő hét meccsen, hogy megnézze a stáb, hogy mennyit is tud élesben az 1/15-re választott irányító, illetve hogy ő bebizonyítsa, érdemes rá csapatot építeni.

A washingtoni együttes ebben a pillanatban az 1/2-es picket birtokolja. Ezzel akár QB-t is húzhatna a csapat, amennyiben úgy ítéli meg az új stáb, hogy nem Haskins a jövő, azonban mivel állítólag felülről jött a döntés Haskins draftolására, így könnyen lehet, hogy olyan edzőt keres majd Bruce Allen general manager és Dan Snyder tulajdonos, aki vele képzeli el a folytatást.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!