About the author

38 Comments

 1. 1

  Patriota

  Ezt a döntést dallasi reszrol még én sem értettem Pats szurkolókent.
  Ha nekimennek negyedikre és nem sikerül, ugyanott vannak mint így:Kell egy Td. Ha viszont sikerül, már csak egy FG és nyernek.
  Egész meccsen szenvedett mindkét csapat és én is a gyenge meccs miatt. Na mindegy. A W az W. És itt csak ez számít.

 2. 2

  stanley

  Most valóban volt 4-5 olyan laszti is, amit össze kellett volna szedni a Harry, Edelman, Watson, Meyers vonalnak.
  Ettől függetlenül nagyon kellene ma az a Ravens vereség már.

 3. 3

  Vicgeordie

  Nem 4-5, hanem 6-8 ilyen volt sztem…

 4. 4

  vabu

  Oké de ti ezt 8-1-nél teszitek (már mint a droppokat) az Eagles meg 5-5-nél, na ez a nem mindegy.

 5. 5

  Zoltán Debreczeni

  Time travel gate! 2 meccs eltiltás Bradynek!

 6. 6

  vabu

  Nagyon érdekes lesz az AFC South és a Titans lesz a mérleg nyelve, mert kétszer játszik a Texansszal és a héten meg a Coltscal. És a Houstonnak ott van még a Pats, a Coltsnak pedig a Saints.

 7. 7

  Csabesz20

  Amúgy milyen csalóka a statisztika: Brady az elmúlt időszak messze legjobb meccsét hozta le, sokkal kevesebb pontatlan dobása volt, mint az elmúlt időszakban, csak sajnos az időjárás miatt a tűpontos labdáit sem tudták elkapni az elkapók. De a fal végre tényleg jó volt előtte 1-2 játék kivételével, illetve végre a futójáték is életjeleket mutatott.

 8. 8

  Fanyul23

  Tannehill előtt le a kalappal, öröm nézni amit csinál, még akkor is ha nem sikerül mindig, elképesztően motivált és bevállalós. Persze ennek 1-2 forduló múlva meg is lesz az eredménye egy sérülés formájában, ahogy azt tőle már megszoktuk Miamiban, de kívánom neki hogy minél tovább tartson ki.

  Lehet most árazódik be a srác igazán, hogy a hulladék dolphinsban mikor egészséges volt ő tartotta a lelket.

 9. 9

  bjeela

  Bár mélységesen szimpatizálok azzal a gondolattal, hogy többszereplős egy játékos teljesítménye, de szerintem még nem született meg az az ember, aki megmondaná, mitől olyan szar a májámi már évtizedek óta. Naggyából, mint a Bears…

 10. 11

  bjeela

  Bááár ezek a kölkök nem igazán minősítik fel Tibit, mint apukát…

 11. 13

  bjeela

  A Titans annyira a mérleg nyelve lesz, hogy még az is előfordulhat, hogy megnyeri a csoportot…

 12. 14

  Fetyke

  Hát még ha eleve Tennehillel kezdték volna a szezont…

 13. 15

  Fetyke

  Na!!! A Bearsre emlékszem, hogy játszott SB-t, a Miami-ra nem… :)

 14. 16

  Zsolt75

  Az ott teljes homály volt… De az utolsó előtti drive is…

 15. 17

  Fanyul23

  Bár mélységesen szimpatizálok azzal a gondolattal hogy többszereplős egy franchise teljesítménye, de szerintem még nem született meg az az ember aki memondaná hogy a csoportjában lévő soha nem látott
  évtizedek óta domináns (!!) rivális, rossz menedzsment, sok napsütés, ace ventura átok, shemale nyomozók tehetők esetleg felelőssé. :)

  Amúgy szerintem kicsit túl kritikus vagy szegény csapatoddal szemben időnként. gondolj bele mit érezhetnek a browns, redskins, raiders, chargers (:)), giants, bills drukkerek :D

 16. 18

  csak ezt ne

  A Pats meccsen az O hívások főleg az elején nagyon nem ültek megint, aztán már nem nézett ki annyira rosszul, mint a számok alapján tűnik. Sokat elejtett ez a 2. és 3. opcióját nélkülöző WR csapat, kis szerencsével lehetett volna sokkal jobb ez, Int fel sem merült, homály dobása is sokkal kevesebb volt TB-nek. A TE játék na ott volt gond, mert az, mintha sem blokkban, sem passzban nem látszott volna még nagyítóval sem. Az O fal viszont így már eggyel jobb, Michel átlaga meg is emelkedett rendesen, a párszor rossz ütemű, negatív vagy 0 játékot hozó eleve rossz hívások ellenére is. Kellett az az újabb ugly win, a védelem rendben volt, még akár több TO is lehetett volna, most a 2. meccs, hogy többször nem felénk pattant a labda, de a mutatott játékuk elég lehengerlő volt.

  A Szenteknél nem értem mi van. Peyton megmérgezte Goodell macskáját, vagy mi? Ez most már túl rendszeres ahhoz, hogy puszta véletlen legyen.

  Az AFC Dél még nagyon nyitott három csapat simán oda érhet. A Titans sorsolása nem könnyű, de a csoport meccsek miatt a kezükben a sorsuk, ha azokat hozzák, akkor a 9-7 is elég lehet a PO-ra.

  Atlanta a totógyilkos.

 17. 19

  bjeela

  Merakkor még nem éltél.

 18. 20

  bjeela

  Egyik sem, de a kikötözött Marino qrvára!!!

  Már elnézést, de a Redskins, Giants és Raiders, de még a Bills is a SB óta jobban teljesítettek, mint a Bears. A Browns és a Chargers meg nem csapat…

 19. 21

  bjeela

  Nem figyelsz, ez a te bajod és nincs empátiád. ;) Pedig egyértelmű: Sean szétrobbant a dühtől, hogy kibasztak vele a bírók, ezért kibaszott a bírókkal és rájuk hozta a frászt és a cikit ezzel a sztorival, hogy az edzők dobhassanak bírói döntésre piros zászlót DPI esetén – amivel hülyét csinálnak a bírókból -, mire a bírók most ott basznak ki az összes edzővel, ahol tudnak, 1%-os rátával vonnak vissza döntést, amivel igyekeznek igazolni, hogy ezt hülyeség volt bevezetni. És ki volt ezért a felelős a szemükben? Naugyi, hogy Sean Peyton. Tehát vele basznak ki a lehető legtöbbször. Ez olyan világos, mint a nap.

 20. 22

  bjeela

  Akkor már lehet, hogy IR-en lenne a srác, mert abban jó. ;)

 21. 23

  atis123Juve

  A Pats-Cowboys meccsnél meg kell említeni, hogy az utsó előtti drive-nál a tripping az nevetséges volt. Iletve hogy a pats nem volt képes lepörgetni az órát. Miért nem rúgtak vagy egy laterál játék. Nem is értem…

 22. 24

  Vicgeordie

  A tripping tényleg borzasztó fújás volt.

  Az órát viszont lepörgette (volna) a Pats, csak a retard bírók megállították az órát akkor, amikor még levegőben volt a labda. Ami full szabálytalan…

 23. 25

  Fetyke

  Hozzátéve még, hogy van is némi igazságuk a zebráknak. A visszanézés alapja, hogy objektív dologot lehet visszanézetni, és egyértelmű képi bizonyíték szükséges a döntés megváltoztatásához. A PI pedig az egyik legszubjektívebb ítélet ebben a sportágban…
  Érdekesség, hogy egy csomó olyan szabálytalanság, ami objektív (felállási szabálytalanságok, delay of game, fals start, sisakrács húzása, stb.) nem visszanézhető, csak ez…

 24. 26

  Fetyke

  Cserébe nem visszanézhető és megváltoztatható…

 25. 27

  katonadani

  (nem a bírók kezelik az órát a stadionban, hanem a Pats által alkalmazott órakezelő)

 26. 28

  Zoltán Debreczeni

  Lehet, hogy Tibi számai szarok voltak, de most jobban játszott mint az előző 5 meccsen. Remélem ez tényleg fordulópont volt és nem föllángolás. Látszik, hogy hiba volt Jacobit ilyen keveset játszatni korábban.
  Érdemes a rutinját építeni.

  Ja. Meg értem, hogy nagy divat Agholort kutyázni. De basszus nézzük mán mög a Pecc elkapókat.

  https://www.foxsports.com/nfl/stats?season=2019&week=100&category=RECEIVING&opp=0&sort=10&qualified=1&sortOrder=0

 27. 29

  Vicgeordie

  “utána pedig a Patriots már lefuttatta az órát,”

  Legalábbis lefuttatta volna, ha a sporiknál nem görbülne az idő és az utolsó másodperc nem három másodpercig tartana…

 28. 30

  bjeela

  Aszongyák, hogy a W-t nem kell magyarázni és a pecc megen nyert. Hááát, ilyen ez a BB…

  A Falcons meg olyan bizonytalan, mint a kutya vacsorája. A legrosszabb, hogy teljesen rendszertelenül szarok vagy épp jók, totális totógyilkos cég, szerintem őket a Szerencsejátékosok Nemzetközi Szövetsége támogatja.

  Minshewt vissza! Nálam kevesebb lelkesebb Foles rajongó volt/van, de ez egykalapszar, amióta visszajött. Minshew legalább lendületben van… Tannehill meg zseniális, karrierrekord szinten jáccik. Szerintem ő sem érti.

 29. 31

  Rpi

  Látom, hogy Jarred írta a Falcons öf-t, szóval szeretném kérdezni, hogy mit gondolsz, elmenne ez a meccs egy jó MNF-nek? 😀

 30. 32

  Vicgeordie

  De ők fújták le a játékot és állíttatták meg hamarabb, mint kellett volna :)

  “Many instantly thought to blame the Gillette Stadium clock operator for the error. But after the game, Brady explained what happened. The Patriots quarterback, who sought and received clarity from the officials about the matter, told the media the clock stopped with the ball still in the air — probably when it went out of bounds — rather than when it landed.”

  “While the play felt like it should have wasted enough time to secure New England’s tenth win of the season, officials blew the whistle with one second left to play in the game.”

 31. 33

  Megawatt Szvetozár

  Tudtam én, hogy Zsizellben nem lehet megbízni! Antonio Brown csak pár napig lakott náluk és itt az eredmény! A legkisebb viszont tényleg hasonlít Bradyre :)
  Egyébként meg elképesztő, hogy a nőnek milyen hosszú karjai vannak. Ha elég gyorsan fut, játszhatna elkapót. Mondjuk tackle után nehéz lenne leszedni róla a védőket…

 32. 34

  Nandito

  “A futójáték mellett Tannehill is dicsérhető, amióta megkapta a lehetőséget kezdőben rá is szolgál erre és könnyen meglehet, hogy inkább vele képzeli el a jövőt a Titans., mint Mariotával.” – Ez a mondat így helyes. A többit azért húztam ki, mert az már hetekkel ezelőtt eldőlt, hogy Mariota nem lesz Nashvilleben jövőre.

 33. 35

  ahanem

  volt olyan szintű szenvedés, szóval simán

 34. 36

  ahanem

  persze, mert az objektív szabálytalanságokat még a vakok is látják

  persze nem a zebraitis vakok

 35. 37

  Jarred

  Falcons részről a minőség megvolt. A Bucs viszont nem ütötte meg a mércét.
  (Sorry hogy ilyen későn, most láttam a kommented)

 36. 38

  Rpi

  Semmi gond, a szívem mélyén éreztem, hogy a Falcons megüti a mércét. 😍

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team