Connect with us

Hír

Jerry Jones: Sokat gondolok arra, mi lett volna, ha megkeresem Bill Belichicket

Mielőtt Bill Belichick dinasztiát épített New Englandben, nem volt több, mint egy a sok kirúgott edző közül. Ismert sztori, hogy lehetett volna a Jets HC-je is, ha nem gondolja meg magát az utolsó utáni pillanatban, de a Jets-Pats-ügy előtt még a Cowboys is képben volt.

 

Bill Belichick megkeresett engem és azt mondta, “Képes vagyok elvezetni a Cowboyst. Ha bármikor esély adódna, ne feledkezz meg rólam”. Soha nem tudhatod, hol találsz egy kiváló edzőt. Azóta sokszor elgondolkoztam azon, mi lett volna, ha…

 

– mondta Jerry Jones a 105,3 The Fannek.

 

Jonesnak kétszer is lett volna lehetősége Belichicket kinevezni: először az 1997-es szezon után, de akkor Chan Gailey-re esett a választása, aki mindössze két évig volt a csapat élén. az 1999-es idény végén is megkereshette volna BB-t, de akkor Dave Campo lett a befutó, akit végül három 5-11-es szezon után küldött el. Nem tette, a többi pedig már történelem.

 

Az újságírók egyébként megkérdezték a Patriots mesterét is dologról, aki annyit mondott, hogy találkozott Jonesszal, és bár nem pont úgy emlékszik a dolgokra, ahogy a Cowboys tulajdonosa, de “Jonesnak valószínűleg jobb memóriája van, mint nekem”.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!