About the author

13 Comments

 1. 1

  Vicgeordie

  Az megvan, ahogy a hétvégén a meccs utáni sajttájon szinte észrevétlenül leoltotta Lane Johnsont? :)

 2. 2

  wolandrule

  És egy Bradyt vett volna a vásárban, vagy hogy?

 3. 3

  bjeela

  Jééé, az nem. Mutameg!

 4. 5

  Zoltán Debreczeni

  A kétharmadát vágja. Csak az nem mindig világos neki, hogy a tulajnál és a GM-nél a hangsúly a “your” szón van.

 5. 6

  bjeela

  Stimmel, de azért nagyon nem mindegy, hogy valaki túlzásba viszi a szereplést/beleszólást más dolgába, vagy tudja, hogy mennyi elég.

 6. 7

  Everlast77

  Yay, haggyad má’ azt a system kúbét :D

 7. 8

  Bélabá a csótány

  Félpénzen?

 8. 9

  bjeela

  Imádom BB decens cikizéseit.

  Amúgy meg sokkal jobban járt Krafttal. Jerry sajnos nagyon soxor too mutch és alapvetően fingja sincs arról a kifejezésről, hogy do your job.

 9. 10

  Zoltán Debreczeni

  Jerry. Megmondom. Három 8-8 körüli szezon után kirúgod és visszamegy a balettbe ugrálni. Mondjuk Washingtonban lesz DC és Snyder az életkedvét is elveszi. A Pecc játszik egy SB-t ahol a Carolina 45-17-re megpicsázza. SB-t nyer Steelers4*, Indy 2* Raiders 2* és még a Chargers is.
  Tibit sosem draftolták. Elmegy biztosítási ügynöknek. Végül a pornóiparban köt ki. TB12 néven csinál karriert. Híres filmjei lesznek: Tom scores. Tom scores again. Tom comes back to score. Monday night-Thursday night-Sunday night. A legsikeresebb filmje egy irodájában játszódik munkaidő után: Tom scores in overtime.

 10. 11

  csak ezt ne

  Ugye ez korántsem volt egyszerű, mert igaz, hogy BB egy nem különösebben kiemelkedő eredményekkel rendelkező HC volt és egy remek D koordinátor, de a Browns után már komoly elképzelései és igényei voltak a HC poszttal kapcsolatban. Már Carrol kinevezésekor nagyon komolyan fontolgatta Kraft BB-t, de akkor még nem volt hajlandó azt a teljhatalmat biztosítani neki, ami már akkor is BB feltétele volt. Aztán néhány év múlva saját elmondása szerint már készen állt BB-re, és látszik, hogy mennyire komolyan gondolta, hogy egy első, egy negyedik és egy ötödik kört adott érte. Bejött azért. Olyannyira, hogy a Gruden csere már még sokkal drágább lett.

  Jerry Jones nyilván soha nem adta volna meg ezt a hatalmat BB-nek, ezért nehezen elképzelhető, a Jones által említett párbeszéd, melyet BB kedves-szemét módon cáfol is.

 11. 12

  conspiracy theory

  Kihúzta volna az 5. körben, vagy Romo-nak hívnák :)

 12. 13

  reszelo.aladar

  Így előre haladva a történelemben, egyre több tulaj fog úgy emlékezni, hogy akarták BB-t csak valami közbejött.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team