About the author

61 Comments

 1. 1

  ThySoul

  Pouncey-é hogy hogy csökkent? Mivel tűnik kevésbé durvának a tette most, mint egy héttel ezelőtt?

 2. 2

  vabu

  Indokolatlan a három meccses eltiltás azért, mert ellenőrizte a sisakok terhelhetőségét és szakító szilárdságát. :) Ha Garrett nem érezte meg a rugdosást, akkor az azt is jelenti, hogy jó irányba halad a sisakok gyártása, Pouncey kvázi besegített az agyrázkódások minimalizálásáért és a football biztonságosabbá tételéért indított fejlesztésekbe. :)))

 3. 3

  C64forever

  Érthetetlen számomra Pouncey büntetésének csökkentése, ahogy Garrett tette sem a pályára való, úgy a földön fekvő ember ütlegelése és rugdosása sem, teljesen mindegy, hogy az irányítót akarta védeni, akkor fogja le azt kész.

 4. 4

  Sestertius

  Magyarul a fehér QB nem kap eltiltást, a fehér falemberét csökkentik
  a fekete rusher és a fekete DT eltiltása marad.. :D :D :D

 5. 5

  bjeela

  “A mocskos niggerek kussoljanak és örüljenek, hogy a meccsen szabadon futkározhatnak, mert hogy csak a meccs végén rakják rájuk vissza a rabláncot! Amúgy nekem konkrétan semmi bajom a niggerekkel, szerintem mindenki tarthatna otthon egyet…”
  /egy alabamai farmer/

 6. 6

  bjeela

  Dehát Garrett is ennek a fejlesztőcégnek a megbízásából igyekezett a lehető legadekvátabban igazolni a védőfelszerelések megfelelő használatának fontosságát. Ezen felül azt is igazolta a kísérletével, hogy a sisakok strapabíróságát egy tahó QB kemény fejével való akut érintkezés sem rontja, ellenben egy nélküle fennáll a veszélye, hogy komoly sérülést okozhat a sisak nélküli sportolás. Bbár ezt Rudolph reakciója, későbbi viselkedése nem teljesen igazolta vissza, így várható, hogy a Browns védői megismétlik a közeljövőben a kísérletet.

 7. 7

  Fetyke

  “…a meccsen szabadon futkározhatnak…”
  Ahogy azt Móricka elképzeli! És a playbook, ahol pontosan le van írva, hogy honnan, hova kell futni, az nem számít?

 8. 8

  bjeela

  Na, ezt magyarázd meg részletesebben.

 9. 9

  Nagir

  Ez, így egyre szánalmasabb! Nem menti fel semmi Garrettet, de azért nem csak Ő volt barom és mi az hogy nincs meghatározva, hogy meddig… :(

 10. 10

  Fetyke

  Nagyon egyszerű! Még most sem érzi át a tettének a súlyát, és a lehetséges következményeit, helyette előhúzta a rasszista kártyát és a szegény, önérzetében megbántott néger szerepet kezdi el játszani. Nincs valódi megbánás, nincs szándék a magatartásának jövőbeni megváltoztatására, és még tetőzi is a bajt (rasszizmussal vádolni valakit az USA-ban nem gyerekjáték, és könnyen ráéghet az illetőre) ezzel a fajta magatartással. Eddig meggyőztetek, hogy az idei szezonra elég eltiltani, de ezek után azt gondolom, hogy nem, több idő kell neki, amíg át tudja gondolni, hogy mit is tett valójában.

 11. 11

  bjeela

  Valahol olvastam, hogy rohadtul nem akart ebből nyilvános megjelenést, csak mellékesen böffentette el a meghallgatáson, de kiszivárogtatták. Ezt leszámítva nagyon normálisan viselkedik, elismeri a bűnösségét, rendre bocsánatot kér a tette miatt minden fórumon, szal sok mindent lehet rá mondani, de nem egy AB, akinél ilyenkor elszabadul a közösségi médiás posztáradat. Tehát igenis tudatában van annak, mit csinált és ez mekkora gáz. Ugyan ez nem tipikus egy DE-től, de úgy tűnik, hogy nem egy agyhalott tahó. Ha már minden áron indokot kellene találni, hogy miért tiltsák el, akkor talán pár korábbi keménykedését lehetne felhozni, de ez a rasszista kártyás hülyeség nem hinném, hogy az.

 12. 12

  Péter Koller

  Pouncey nem fehér.

 13. 13

  Fetyke

  Dehogynem az! Hiszen csökkentették a büntetését! :D

 14. 14

  Fetyke

  “Valahol olvastam, hogy rohadtul nem akart ebből nyilvános megjelenést, csak mellékesen böffentette el a meghallgatáson, de kiszivárogtatták.”
  Persze, persze! Csak úgy mellékesen, és csak úgy kiszivárogtatták. :) Valahol, valakik. :D Nem akart ő semmit rosszat megint, csak úgy kicsúszott száján, mint ahogy a sisak is csak magától meglendült. :DDD
  Teljesen mindegy! A rasszizmus komoly dolog szerintem is. Azzal nem vádaskodunk csak úgy mellékesen. Ebből nálam már nem magyarázná ki magát Garrett… Szerencséjére nem én vagyok Goodell! :D

 15. 15

  Péter Koller

  Akkor igen, fehér.🙂

 16. 16

  Patriota

  Azért azt,hogy elohuzza a rasszista kártyát kicsit gondold végig. Elvileg ugye kellene legyen hangfelvétel. Azért arra nem gondolsz,hogy esetleg, valami teljesen véletlen módon, kicsúszott egy niggerezes vagy akármi Rudi szájából? Mert azt hogy kellene legyen felvétel azt nyilván mindenki tudja. Ez tiszta. Én tuti nem mondanék olyat amirol utólag kiderülhet hogy kamu. Azaz, ha Garrett azt állítja amit, nyilván tudnia kell hogy az nagyon gáz ha van felvétel és azon meg kiderül hogy MR azt mondja neki gyere kedves barátom bekuljunk ki,keblemre….
  Bizonyíték persze nincs, de ha állítja az rá nézve ugyanolyan gáz ha kiderül hogy kamu, mintha amennyire gáz MR -ra nézve ha kiderül hogy bizony felajánlotta a afroamerikai tesoknak hogy a hasonló származású anyját megszereti…
  Szóval ez kétélű.
  Azért amerikában nem ez lenne az első eset amikor egy fehér nem kedves szavakkal illetne egy nem annyira fehér embertarsat.

  Számomra azért érdekes hogy pouncey nem annyira gáz a rugdosassal, nekem a 3meccs is kevés volt nála. És pl Rudi is kapott volna nálam egy két meccset mert azért azt láttuk hogy azért ő is letesztelte Garrett sisakjat.Ha az nincs becsatolva akkor most Rudi kapott volna hatarozatlant? Nem hiszem.

 17. 17

  Sestertius

  De ő a legfehérebb a háromból :D

 18. 18

  László

  Különben is miért niggerezett volna Rudi, mikor ő egy tizenhatod részben csiroki.

 19. 19

  bjeela

  Merazindijánok nem szeressék a niggereket. Nem olvastál Winettút?

 20. 20

  bjeela

  Azcsakojan mogyoróvaj színű, nem is nigger.

 21. 21

  Fetyke

  Ebben egyetértünk. Valóban teljesen átláthatatlan és következetlen a rendszer, még úgy is, hogy én egyébként nem fújok annyira az NFL-re, mint a legtöbben. Ezen mindenképpen változtatni kellene a következő kollektív szerződésben.
  Én a konkrét helyzetben is inkább határozott idejű eltiltást szabtam volna ki az NFL helyében, amit úgy állapítottam volna meg, hogy Garrett még kihagyta volna a következő szezon első 4 mérkőzését is. És ha megfelelő a magatartása (például elmegy indulatkezelő traningre, stb.), akkor a jövő évi 4 meccset egyébként elengedtem volna… Így már persze nem… :)

 22. 22

  Fetyke

  A feketelábúak sem? :)

 23. 23

  bjeela

  Azok sárbaléptek és rájukszáradt…

 24. 24

  bjeela

  És még te beszélsz átláthatatlanságról és következetlenségről! :DDDD

 25. 25

  Fetyke

  Az más! :DDDDD

 26. 26

  bjeela

  Értelek: a fene egye meg a más macskáját, csak a mienk tartsa fel a farkát. Világos, mint a nap.

 27. 27

  Fetyke

  Én következetesen vagyok következetlen, amiből az következik, hogy az már követhető és átlátható. :D

 28. 28

  bjeela

  Vitattamén? Épp aszontam, hogy értelek és világos, mint a nap. Tejjesen egyértelmű.

 29. 29

  Arnold Patsenegger

  😀😀😀😀 A nap kommentje 😀😀😀😀

 30. 31

  bjeela

  Ekkoha, kéhlek!

 31. 32

  kitalaltnev

  A pénteki munkanap eddigi termését lásd lentebb. :))

 32. 33

  Lolka

  Több dolgot sem értek. Az irányítók de a kiemelkedő játékosok (és Garrett az volt) az esetek nagy részében fel vannak mikrofonozva miért nem használjuk a felvételeket, hogy eldöntsük, hogy ki mit is mondott kinek? Illetve több olyan kommentet is olvastam akik dicsérik Pounceyt, hogy mekkora hős, hogy megvédte az irányítóját, hiszen az Olinenak ez a dolga. Nem tudtam, hogy benne van a szerződésükben, hogy irányító támadás esetén a támadót gyakorlatilag meg lehet ölni, mert ha nincs a sisak akkor nem biztos, hogy Garrett a saját lábán megy le a pályáról. Biztos vagyok benne, hogy ezért csökkentették a büntetését a “Hősnek”.

 33. 34

  ktms

  Egy ideje már beszélgetjük egymás közt, hogy vajon mi lehetett ami ennyire elborította Garrett agyát és én hajlok rá, hogy valamit odabökhetett neki Rudolph. Annyira eltér az eddig látott Garrett személyisége – disclaimer: Browns szurkolóként követem a pályafutását – ettől a sisakkal való ütéstől, hogy teljesen értelmezhetetlen ez az egész tett. Elsőre alig akartam elhinni, hogy ezt a műsort így, Garrett nyomta le.

  Ami a konkrét büntetést illeti legfeljebb annyit enyhítettek volna, hogy határozatlanról határozottra változtatják, kb az idei a szezon végéig tartó időtartamra.

  Rudolph megbüntetését továbbra is hiányolom.

 34. 35

  Fredo

  Megnéztem az esetet párszor, szerintem az irányító is főkolompos. Nem is értem, hogy ő miért nem kapott eltiltást, mint balhé kirobbantó. Az meg külön “tetszik”, hogy amikor megy revansot venni (persze a hegyomlás háta mögül) utána meg kap egyet és “sírni” kezd.

 35. 36

  ahanem

  körbelengte Bűz Fösvény szelleme.

 36. 37

  ahanem

  Örülök, hogy vagy nekem, így nem kell nekem is leírnom kb pont ugyanezt.

 37. 38

  ahanem

  “most nem kezdenék bele, hány hasonló cselekmény volt az elmúlt évtizedben, amiért konkrét, egyértelmű büntetést szabott ki az NFL.”

  Mennyi volt közülük primetime meccsen? Kezdj is bele.

 38. 39

  ahanem

  hát mondjuk a steelers fehérben játszott, a browns meg olyan niggerszínűben (barnában, vagy mi)

 39. 40

  bjeela

  Nemistuttam, hogy a primtime meccs az NFL szabálykönyvében minősített eset. :D

 40. 41

  Fetyke

  Csak halkan megjegyezve, hogy a történtek után én jövőre sem engedném játszani Garrettet!
  Sőt! Nagyon elgondolkodnék, hogy engedném e egyáltalán…

  ui.: Pouncy büntijének a csökkentése is nevetséges! Azt hittem, hogy a 3 meccs azért van, mert eleve elfogadja a büntetést és nem él a fellebbezés jogával. Így már én is minimum 4-6 meccset adtam volna neki.

 41. 42

  bjeela

  Az csak az elkapókra vonatkozik, de ők ugyebár nagyon rossz niggerek, mert túl gyorsak és őket be kell szabályozni, mert még a végén kirohannának a pályáról. Márpedig a befektetéseket senki sem szeretné elveszteni…

 42. 43

  bjeela

  Valamitől csak elszakadt a cérna Garrettnél, mert egészen addig, amíg Rudolph nem ment oda még hergelni, addig lógatta a kezében a letépett sisakot. Ez lehetett niggerezés, vagy a családtag női ágának önnön testét áruba bocsájtása, mint Zidane-nál, a fene tudja. De hogy nem lehetett jelentéktelen téma, az tuti.
  De a lényeg, hogy ezt leszámítva pont úgy viselkedik, mint egy normális ember, aki tudja, hogy ezt most rohadtul elkúrta és behúzza fülét-farkát és csak akkor pofázik, ha kérdezik, akkor is csak annyit, hogy nagyon sajnálja és függetlenül attól, hogy Rudolph mit mondott ő ilyet nem csinálhatott volna. Ez pedig rendben van.

 43. 44

  Fetyke

  Hogy lenne már értékelhető hangfelvétel, mikor Rudolph sisakja az eset egy jó részében már Garrett kezében volt? Ráadásul nyilván többen is üvöltöztek valamit, és már a bírók is sípoltak a sisak lerángatása után. És talán az sem véletlen, hogy nem aznap vagy másnap jött elő azonnal a rasszista kártyával, hanem csak később a tárgyaláson, amikor már sejthette, hogy nincs olyan hangfelvétel, amiről te beszélsz.
  Az sem véletlen szerintem ,hogy eddig nem említette ezt a dolgot, csak azon a zárt fellebbezési tárgyaláson, ahol, mint “vádlott”, a saját védelmében azt mondhat amit akar, nem lehet azért felelősségre vonni jogilag.
  Soha nem hallottam, hogy akkora gáz lett volna, ha valakiről kiderül, hogy visszaélt a rasszizmus vádjával, mint fordítva…
  “Azért amerikában nem ez lenne az első eset amikor egy fehér nem kedves szavakkal illetne egy nem annyira fehér embertarsat.” Na látod! Pont ezért a “nem zörög a haraszt…” hozzáállás miatt alávaló gazemberség az, amit Garrett most tett. Ez pont ugyanakkora vétség, mintha valaki tényleg leniggerezte volna. Nem pályára való az ilyen (egyik sem). Garrett állított valamit, nagyon súlyos vádat fogalmazott meg, amit nem tudott bizonyítani. Innentől viselje a következményeket!

  Ami pedig az esetet konkrétan illeti. Már elmondtam, hogy a sisak lerángatás nálam nem eltiltás, csak pénzbüntetés (lett volna Myles esetében is). Viszont Garrett a lerángatott sisakot fegyverként használta egy védtelen fejű embertársával szemben. Kapjunk már észhez! A lassításokon tisztán látszik, hogy ha nem olyan szerencsésen találja el Rudolphot, akkor az ott halált, vagy minimum koponyatörést jelent (ha nem fejre üt a sisakkal, akkor sem adtam volna neki ekkora eltiltást). Azért ezzel szemben Punci egy sisakkal védett fejű embert támadott puszta kézzel és lábbal. Nem elfogadható valóban az sem, de nehogy már teljesen egyenértékűnek tekintsük a kettőt. És csak úgy mellékesen az általam most már kiosztott 4-6 meccs a gyakorlatban szintén majdnem a teljes hátralévő szezont jelentené…

 44. 45

  Fetyke

  “Valamitől csak elszakadt a cérna Garrettnél…”
  Ha most a véleményemet erről leírnám, akkor én is rasszista lennék azt gondolom… :)
  De eleve már nem ott szakadt el nála a cérna, hanem jóval korábban, amikor egyébként egy az eredmény szempontjából tök lényegtelen játék során úgy rángatta le a földre az irányítót, hogy az szintén szabálytalan és egyébként sérülésveszélyes is volt. És én nem láttam, de az elmondások alapján nem ez volt az első hasonló esete a szezonban.
  Hagyjuk ezt. Arra amit tett, nincs sem kifogás, sem enyhítő körülmény. Semmi sem jogosít fel senkit sem arra, hogy bármilyen verbális inzultus esetén agyonverje a másikat. Márpedig itt konkrétan ennek kísérlete történt meg.

 45. 46

  bjeela

  Ha niggereznél, akkor igen. :D Amúgy a faji hovatartozásnak semmi köze a tahósághoz.

  Ácsi, itt valami félreértés van köztünk! Sosem mondtam azt, hogy Garrett nem érdemli meg a súlyos büntetést, sőt, ennek az ellenkezője az igaz. Tehát ne sugallj olyasmit, hogy ezt én elnézném.

  Az NFL viszont ezt a “határozatlan idejű eltiltást” kicsit túltolta és most nem kezdenék bele, hány hasonló cselekmény volt az elmúlt évtizedben, amiért konkrét, egyértelmű büntetést szabott ki az NFL. Az NFL tehát rendre következetlen, ostoba, hangulatkeltő döntéseket hoz, amivel lehetetlenné teszi a játékosoknak, bíróknak, edzőknek, csapatvezetőknek az igazodást az NFL elvileg leírt szabálykönyvében szereplő elvárásokhoz. Ezek konkrétan beteg állatok, akik ad hoc intézkednek.

 46. 47

  ahanem

  példastatuálás, nagyobb hírérték, cleveland hype

  kutyát nem érdekelné az eset, ha a redskins jets csörtén esik meg, illetve az eltiltások is (ha lennének) jóval rövidebbek lennének

 47. 48

  bjeela

  Na, látod, ez az a következetlenség, gazemberség, ami miatt rühellem az NFL döntéseit. Képmutató szar alakok. Egy szabálytalanság a BLASZ III-ban is ugyanannyit ér, mint az NB1-ben. Aki ezt másként gondolja, az szar alak.

 48. 49

  Balázs Meilinger

  Egy dolgot nem értek…. Steelers – bengals ön mindig a cicákat súlytották{tudom Burfickt} hasonló esetekben. Most megint az ellenfél a sor. Csak nekem tűnik fel? Ki kurogatja Godelnét a vasasból? Rudi is 2 meccs, pou 4-6 meccs, Garret 1 szezon….. Ehelyett……. Vicc

 49. 50

  pfefe8

  láttad ezt a meccset? konkrétan vadászták a támadó játékosainkat, kettőt sikerült is kiütni közülük.

 50. 51

  Kopi3.14

  Az se nagyon van benne a védők szerződésében, hogy sisakkal lehet csépelni az irányítót.

 51. 52

  Kopi3.14

  1) Határozott idejű bünti kéne.
  2) Pounceyét nem kellett volna csökkenteni.
  3) Jól értem, hogy a trashtalk hazájában a nagyon kemény védő ennyire kiborul egy niggerezésen?

 52. 53

  Lolka

  Egy pillanatra sem akarom felmenteni Garrettet, teljesen jogosnak érzem a büntetését viszont a többiekével nem értek egyet.

 53. 54

  fullánk

  Az NFL nagyon nem konzisztens.
  Nem kell hangfelvétel ahhoz, hogy biztosak legyenek benne, miszerint Rudolf valószínűbb, hogy tett rasszista kijelentést mint hogy nem, és ezért jár a 4 meccses bünti…
  Amit Pauncey csinált – az legalább annyira durva volt, mint Garett manővere, és nem felmető ok az se, ha ok okozat van közöttük.
  Goodell komisszár úr nagyon komisz és méginkább részrehajló

 54. 55

  Patriota

  Gondolom te ott voltál és hallottad ki mit mondott. Ja… Nem. Szart sem tudunk errő.De nézzük.
  -Nincs felvétel?Nem volt sisak?Amikor az eset kirobbant,akkor a sisak rohadtul fent volt mindenki fején.Szoval amitol kirobbant ez az egész, ott és akkor hallható kell legyen. Ha nem az akkor az nagyon fura mert ha vkik be vannak mikrofonozva akkor azok a játékosok tuti akik vmit is számítanak, abban gondolom nincs vita hogy Garrett és az irányító mindketten ilyenek.
  -Szerinted az hogy Garrett sisakkal úti Rudi fejét az akár komoly károsodást is okozhat. Egyetértünk. De az hogy szegény aranyos Punci rugdossa a fekvő játékos fejét az nálad belefér,mert pl sisak volt rajta. Konkrétan taposta. Gondolom egy benga 150kilos kisfiú akinek elönti a szar az ágyát full kontroll alatt teszi mindezt és véletlenül sem fordulhatott volna elő hogy mondjuk a pehely sulyaval esetleg a nyakára lép.Igaz?Gondolom akkor az is belefért volna nálad ha egy ilyen dologtol teljesen véletlenül pl eltorik a nyaka Garrettnek?Mert szerintem kb ugyanaz. Az egyik pofanveri a másikat sisakkal az gáz. A másik rugdossa a földön!!!!!fekvő!!!! De játékost, az ok.
  akkor mi most nem értünk egyet.
  -Csak hogy nehogy félre értsd.:pont nem érdekel mennyit kap Garrett. Nem vagyok sem egyik sem másik csapatnak sem utaloja sem szurkoloja. De!
  Garrett amit kap megérdemliElborult az agya. Ez nem való pályára. Bocsánatot kért mindenhol,nem is értem miért mondod hogy nem is próbálja megbanni meg ilyeneket.
  De az biztos hogy a pouncey felé viselkedés sem való oda. Gyerekek akik kint voltak és látták, azoknak nem ilyeneket kellene látni. Ez nem egy követendő példa. És bizony abból éppolyan sérülés lehetett volna mint a masikbol.
  Egyik kopo, másik eb.Óriási fals szöveg ez a rajta volt sisak és puszta kézzel lábbal duma. Ezek hegyomlasok.Itt ha egymásnak feszül két játékos nemegyszer izmok szakadnak, csontok törnek. Pedig van sisak és van vedofelszereles.
  Ja és Rudolph meg….tőle indult az egész és lassan ott tartunk hogy szegényke, bantottak…. Hagyjuk már.

 55. 56

  Patriota

  ja Bocs még vmi.
  azért ez a dolog vmibol indult. Nem abbol indult hogy gondolt egyet egy játékos és elhatározta hogy megöli a másikat. Az szerintem egyértelmű hogy vmi ott történt. Amúgy az is tisztán látszik hogy először Rudi fiú próbálja meg letepni a sisakot. Nem sikerült. Utána már történelem ami történt. Sajnos. Hogy ezt a szart vmi kiváltotta Garrettbol az tuti.

 56. 57

  pfefe8

  Komoly az a második mondat? Tehát Garett 1 hét után tett, zárt körben elhangzott(nem vállalta nyilvánosan a szavait) szánt vádjai egy személyben bizonyító erejűek, mindenféle hangfelvétel és egyéb dolgok nélkül? Rudolf nem is védheti meg magát? Valószínűbb, hogy tett ilyen kijelentést mint hogy nem:). Ne nevettessük ki már magunkat. Érdekes, kint a szakértők korántsem azon a véleményen vannak, hogy Pouncey cselekedete még csak megközelítené Garettét.

 57. 58

  Balázs Meilinger

  Igen, mindig ártatlan szegény steelers játékosok… Mindig ők a szenvedő fél. Ugye ezt te sem gondolod komolyan? Mert ők a sportszerűség mintaképei!!! Láttam már párszor mennyire! Rajtuk kívűl nem tudnék csapatot mondani akikel ennyire elnézőek Godellék!

 58. 59

  Fetyke

  Azért ezt ne!
  – Te állítottad először, hogy biztos van hangfelvétel, mert különben szegény Garrett biztos nem mondta volna azt amit… Na nehogy már még rajtam kérjed számon azon állításaimat, amik ennek ellenkezőjét valószínűsítik. Te állítottál először, te bizonyíts! Ja! Hogy te sem voltál ott és ugyanúgy szart sem tudsz az egészről? Akkor fogadd el, hogy másnak lehet más a véleménye. Az NFL elmondta egyébként, hogy nincs ilyen hangfelvétel, és semmi nem támasztja alá Myles vádaskodásait. Innentől pedig kár csűrni csavarni a dolgokat, mert a történet pofon egyszerű: Garrett súlyos vádakat fogalmazott meg, amiket nem tudott semmivel sem alátámasztani. Ugyanazt a büntit érdemli, amit Rudolph érdemelne, ha mégis rasszista nyilatkozatokat tett volna. További 1 év minimum, de lehet hogy örökös eltiltás. Ez a dolog nem játék! Főleg az USA-ban nem. Életek, karrierek mehetnek tönkre az ilyen aljas gerinctelenségeken.
  – Ezt kár is túl ragozni. Szerinted egyenértékű a két tett, szerintem azért nem. Ettől függetlenül elmondtam, hogy én is többre büntettem volna Pouncy-t mert súlyosabbnak gondolom az esetet annál magam is, mint amennyire azt szankcionálta az NFL.
  – A Garrett számára a sajtóosztály által előre megírt és betanított bocsánatkérések pont semmit nem érnek azok után, hogy egyáltalán fellebbezett és ott ráadásul ismét elfogadhatatlan módon próbálta magát mentegetni, sajnáltatni. A megbánás akkor lett volna hiteles, ha a büntetését tudomásul veszi, és nem fellebbez. Így ezt csak alakoskodásnak tudom be, őszinte megbánásnak semmiképpen sem. Amit pedig a fellebbezés során tett, az szintén nem megengedhető!
  – Amúgy én sem vagyok egyik csapat szurkolója, szimpatizánsa sem. Sőt a Steelers valami miatt kifejezetten sosem volt számomra szimpi csapat egyébként. És én is pont leszarom egyébként, hogy ki mekkora eltiltás kap ezekből a csapatokból.
  – Ez a Rudi kezdte az egészet állítás (amit többen is megfogalmaztatok) szintén nevetséges. A történet rohadtul nem onnan kezdődött, hogy Rudi megrángatta Garrett sisakját, hanem pont onnan, hogy Myles a snap elindulásától egy agyatlan terminátorként viselkedett, és ezzel ő generálta az összes további történést. Bár titeket ez nem érdekel, de azért a büntetések kiszabásánál azt is illik figyelembe venni, hogy ki generálta az egészet. Ez pedig egyértelműen Myles! És ha már itt tartunk. Már csak azért sem lehet Garrett és Pouny büntetése egyforma, mert amíg a Steelers centere egy cselekményfolyamért kapott eltiltást, addig Mayles esetében több pályára nem való cselekményért együtt, úgymond halmazati büntetésként kapta azt amit kapott.

 59. 60

  Fetyke

  “azért ez a dolog vmibol indult.”
  Ez a kedvenc érv, amit mostanában erről olvasok! :DDD
  Tudod miből indult ki az egész? Abból, hogy Garrett agyát a sok szteroid egy kölyök csimpánz méretére csökkentette, és nem tud emberként viselkedni. Na pontosan ezért nem biztos, hogy vissza kellene még őt engedni a pályára. Nincs szükség új Burfictekre a ligában…

 60. 61

  fullánk

  Valójában a leírtak a személyes véleményem tükrözik. Éppen annyira szubjektívek és megalapozottak mint Goodellé. A külömbség, hogy ő jogosult a retorziókra, én pedig csak leírhatom mit gondolok erről/róla….
  A történtek önmagukban szomorúak.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team