Connect with us

Hír

A Falcons McDanielsre, a Redskins Bieniemyre pályázik?

A Pro Football Network információi szerint a New England Patriots támadókoordinátora, Josh McDaniels lehet az első számú jelölt az Atlanta Falcons főedzői posztjára, amennyiben a csapat kirúgja Dan Quinnt – ami legtöbbek szerint kevésbé “ha”, mint “mikor” kérdés.

Az persze egyáltalán nem biztos, hogy McDaniels el akarja-e hagyni kényelmes kuckóját New Englandben – főleg a Colts-incidens után -, de a Falcons még logikus opció is lehet. Egyrészt Bradyhez hasonló zsebirányító van Matt Ryan személyében, a támadósor elég jó nevekből áll, plusz Thomas Dimitroff general manager (amennyiben marad poziíciójában) korábban dolgozott a Patriotsnál, így meglehet a kapcsolat, illetve hasonlóan is gondolkodhatnak bizonyos dolgokról.


Szintén a PFN információi szerint a Washington Redskinsnél a Kansas City Chiefs támadókoordinátora, Eric Bieniemy lehet a favorit. A Redskins tulaja, Dan Snyder szeretné kihozni a Dwayne Haskinsben rejlő potenciált, és maximalizálni a tehetségét (ha már ő akarta kiválasztani), ehhez pedig egy kreatív támadóedzőre lenne szüksége, ez lehetne Bieniemy. Az már jó kérdés, hogy ő miért akarna a Redskinsbe menni, hiszen továbbra is óriási a hezitáció a jelöltek körében Bruce Allen elnök / general manager miatt – habár voltak már olyan hangok, hogy ő akár távozhat is.


Még egy érdekes információ a PFN jóvoltából: Matt Rhule, a Baylor főedzője elég kapós név lehet idén, állítólag a Dallas Cowboys és a Carolina Panthers is érdeklődik, Rhule viszont elsősorban a New York Giantset választaná, ha tehetné.

Ezen a pontok ezek még persze csak pletykáknak tekinthetők, de lassan beindul majd az edzőkeringő.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!