Connect with us

Hír

A Ravens tényleg leültetheti Lamar Jacksont az utolsó körben

Épp a minap írtunk arról, hogy a Steelers lehet a nagy nyertese a Ravens kiváló szezonjának, hiszen ha bebiztosítja az első kiemelést jövő héten a baltimore-i alakulat a Browns ellen, akkor akár azt is megteheti, hogy leülteti Lamar Jacksont és a kezdőket az utolsó körben, így a Steelersnek könnyebb lenne a playoffba jutás.

Ugyan sokan kétkedve fogadták az ötletet, hiszen mégiscsak ősi riválisról van szó, de Mike Garafolo információi szerint azon gondolkodik a Ravens, hogy leültesse irányítóját az utolsó körben és Robert Griffint kezdesse, amennyiben biztos az első kiemelés. Ennek bebiztosítására pedig elég jó esély mutatkozik, akár ezen a héten is megtörténhetne a Patriots és a Chiefs vereségével, de jövő héten önerőből is megcsinálhatják ezt a Hollók a Browns ellen.

Ilyenkor mindig felvetődik a kérdés, hogy vajon a három hét pihenő miatt mennyire lesz kipihent, vagy esetleg rozsdás a csapat a divisional roundban, de mérlegelni kell, hogy mi a nagyobb kockázat: megsérülni egy felesleges meccsen, vagy kicsit rozsdásabban kezdeni a playoffban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!