About the author

18 Comments

 1. 1

  DrBaji Mihály

  Nem értem BB-ket ezzel a time menedzsmenttel….ha nem akart plusz pihenőidőt, akkor miért nem játszatta a Miami ellen a cseréket? Gilmore mintha a pályán se lett volna…

 2. 2

  Tiglát Pilészer

  Hát ezt jól elcseszték megint.. Egyrészt ugye, mi panaszkodunk, amikor egy 12-4-es csapatunk van? Hát mi kell még? Másfelől meg, … á nem is mondom. Volt már ilyen, hogy hasonló módon cseszték el az első kiemelést, és annak sem lett jó vége – de még akkor is megmaradt legalább a második kiemelés. Most meg…
  Ami jó a rosszban, hogy egy hét múlva megint láthatjuk játszani a csapatot – nem kell 2 hetet várni rá. És ha a Titanst megverik (ha őket otthon, tétmeccsen nem, akkor nincs is semmi keresnivalójuk a továbbiakban), akkor még lesz legalább egy “érdekes” meccs.

 3. 3

  Vicgeordie

  Ezen nincs mit szépíteni, gyötrelmesen rossz volt. Minden ami fos volt ebben a szezonban, előjött: homály TB passz, 3-4 érthetetlen WR drop, az O-line-on érintetlenül átjövő és sackelő védő, igazi JMD-s playcalling… Cserébe az is elromlott, ami eddig működött: a coaching és a D.

  A Dolpins viszont kellemes meglepetés volt: nem csak hogy véresen komolyan vették a meccset, jól is játszottak és sajnos megérdemelten nyertek.

  Nem nagyon látok Bradyékben 3-4 nyert meccset (jelenleg egyet is bajosan), de lepjenek meg :)

 4. 4

  Pásztor László

  Annyit RGIII védelmében (habár én se hiszem, hogy bárhol kezdő lehetne már sajnos), azt az itéletidőt, ami Baltimore-ban volt igazából senki nem tudta volna kezelni. Csodálom, hogy nem egy sártenger volt a pálya és tudtak játszani egyáltalán.

 5. 5

  Attila

  Erthetetlen h 1.40 nel miert porgettek le az orat…

 6. 6

  Zoltán Debreczeni

  Szóval bye week. Gilmore DPOY. Historic defense. Aha. Szép volt Bill Reid! Szép volt NE Cowboy vikings!

  https://youtu.be/UJ5NWSqKzoo

 7. 7

  Syzchmenev

  Úgy látszik mindegy hogy tankolunk e,mennyire kilátástalan vagy borzasztó csapat benyomását keltjük egy adott szezonban,a Pats így vagy úgy de minimum egyszer fejet hajt a Fins előtt :) Bár jó érzés,az még jobb lenne ha végleg megtörne a Pats dominancia csoporton belül.

 8. 8

  Megawatt Szvetozár

  Magyarázza már meg valaki légyszi, hogy mi lehet az a terv (hiszen tudjuk, hogy a háttérben mindig van TERV), ami miatt BB hagyta veszni ezt a meccset. Vajon úgy látja, hogy a csapat jelenlegi állapotában jobb, ha játszik, mintha pihenne? Vagy már a jövőre gondol (hiszen mindig mindenre GONDOL) és ki akarta puhatolni a Fins játékát a jövő szezon csoportgyőzelme érdekében? Vagy ezektől is sokkal bonyolultabb, ravaszabb és sötétebb TERVE van, amit mi, halandók, nem is tudunk átfogni az egyszerű agyunkkal? Mert az a magyarázat, hogy csak úgy elbaszták, az rohadt nagy blaszfémia lenne… ;)
  (mielőtt még valaki nekem ugrana: szerintem az öreg a NFL valaha volt legjobb edzője és legalább annyira bírom, ahogy a csapatát nem).

 9. 9

  Zoltán Debreczeni

  A T. E. R. V. az volt, hogy nyernek. Csak nem sikerált fölrázni a játékosokat és a stábot sem. A pick6-et leszámítva 20 pontot nyelt be a D. Ez szezonra vetítve a 12-14. defense volna. Az eszkimók ellen ez elég gáz. Az a time management meg botrányos volt.
  Sok rossz pasz, drop fesztivál, tompa védők, tompa edzők, harapós Miami, tökös Flores. Szép upset. Csak magukat okolhatják. Kudos a Miami játékosoknak, hogy megvették Florest. Az 5 győzelem tőlük parádé.

 10. 10

  tmbb

  nem kell túl reagálni, szarok voltunk!
  ennyi.

 11. 11

  bjeela

  Az a gond veled, kedves Szvetozár, hogy túl szegényes a fantáziád. Pedig olyan eccerű az egész. Ugyebár BB és Kraft és Trump és TB12 ezt már 2001 január 29-edikén délután fél hat után négy és fél perccel megbeszélték a Koponyák társaságának különtermében, hogy mivel 2019 végin, amikor Trumpot fenyegesse a demokrata parlamenti többség mindenféle orosz/ukrán simlivel, akkor majd Kraft és BB és TB12 a nemzetgazdaság szempontyából fontos időszakban visszafogják a lovakat, hogy mindenki erről beszéjjen, nem a Trumpról, aztán majd meg arról beszéjjen, hogy nédda, gyött a PO és a Pecc már megen húazannyátdemennyiremegnyerte a hetedik gyűrűjit. Ezéraztán majd ismét fogathattya a Trump a Kraftot, a BB-t mega TB12-őt és a csapatot a Fejérházba és mindenki arró beszél majd, hogy nédda, ezek itten a nyerő emberek, űket kő megfoganni a Vegaszba helyre tétre befutóra odavissza. Ez ijen ecccerű.

 12. 12

  Kopi3.14

  Ha jól emlékszem a Pats nem igazán teljesített jól, ha idegenbe kellett mennie PO-ban az utóbbi időben. Most ha nem lesz földindulás, kétszer is menni kell. Ez kemény menet lesz.

 13. 13

  demonsss

  Nekem van egy olyan sejtésem , hogy nem fog menni , mert a Titans kiejti őket . A titans pont az a csapat , hogy a SB esélyes csapatok ellen főleg az AFC csapatok ellen bitang jó . ( Pats drukkerként mondom sokba került ez az alibi játék )

 14. 14

  Ben

  Semmi tervről nincs itt szó, outcoach-olva lett az öreg, ennyi. Inkább élvezd amíg van esély a playoffban szurkolni, mert nemsokára véget ér ez a korszak.

 15. 15

  acsdav2

  Ha már Renfrow és a Pats egy cikkben kerültek említésre. Amikor megismertem ennek a srácnak a történetét biztos voltam benne, hogy minden csapat átnéz rajta (megint) és a Pats kihúzza az utolsó körök egyikében és megtalálják Edelman utódját. Renfrow nem kapott ösztöndíjat, de felküzdötte magát odáig, hogy 2 National Championshipen is 2 TD-t jegyzett, az utolsó ráadásul a győztes TD volt. Minden meg volt (van) benne amik alapján a Pats szokott elkapókat választani, mégse választotta ki a Pats pedig óriási elkapóhiányban szenved a csapat.

 16. 16

  wolandrule

  BB végigmozizta ezt a borzalmat, az Eagles elleni tehetetlenség látszott megint. Lepörgetni az órát? Miért? Plusz 20-nál is nekimentünk. A meccs végén kiabáltam a tv előtt, hogy kérj időt, ha a Miami végigmegy legyen lehetőség. Egy az egyben a 2015-ös kínlódást láthatjuk, 8-0 után wtf vereségek, a végén a Dolphinstól is, ott az első kiemelésbe (mint kiderült a szezonba) került. Egy idegenbeli bravúr még bennevolt a csapatban, de kettő szinte kizárt.
  Brady made Belchick, eddig is ezt gondoltam, most pláne. Az összes volt segédedző outcoacholja, és most jön a Titans. Ez se Billen fog múlni szerintem.

 17. 17

  euskadi68

  Jövőre erősebbek leszünk, a Bills pedig nem fog gyengülni.

  A Jets pedig? Hát, arról fogalmam sincs. Akik a miamis évek után szerződtetik Gase-t, azokról mit gondoljak?? :))

 18. 18

  Jakab Ádám

  Ezt fura úgy kijelenteni hogy Brady karrierje egyik legrosszabb évét hozzá, mégis rájátszásban van a csapat a védelemnek köszönhetően, amit BB irányít.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team