Connect with us

Érdekességek

Itt egy kis magyarázat a Browns passzjátékának szenvedésére

Nagy dolgokat vártunk idén a Cleveland Brownstól, azonban ezek egyáltalán nem váltak valóra. Elég soktényezős az egyenlet a miérteket keresve, ennek egy aspektusa, hogy borzasztóan nehéz volt a csapat sorsolása, már ami az ellenfelek passzvédelmét illeti. Ez persze nem lehet kifogás, de egy kis kontextust ad a rossz szerepléshez.

Ahogy Adam Levitan és Connor Allen rávilágít, a Browns a legkeményebb passzvédelmi sorsolással nézett szembe idén. Játszottak már a Football Outsiders DVOA mutatója alapján legerősebb 49ersszel, a második legerősebb Patriotsszal, a harmadik legerősebb Ravensszel, a negyedik Steelersszel kétszer, és az ötödik Billszel is. Ellenben mindössze három olyan csapattal mérték össze tudásukat, amelyek nincsenek a top20-ban, Baker Mayfield négy legjobb meccséből három pedig ezek ellen az ellenfelek ellen született (YPA mutatót alapul véve).

Most viszont egy sokkal könnyebb időszak jön, konkrétan a Brownsé a fennmaradó legkönnyebb sorsolás ebben a tekintetben, hiszen kétszer játszanak még Mayfieldék a 31. helyezett Bengalsszal és egyszer a 29. Cardinalsszal. Ha itt sem indul be a szekér, akkor tényleg nagy bajok vannak – bár nyugodtan lehet mondani, hogy ettől függetlenül is nagy bajok vannak.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!