About the author

21 Comments

 1. 1

  ducksfan

  Ez lassan olyan, mint bármilyen magyar csapat esetén csapatsportágban “a hogyan jussunk ki egy világversenyre, ha már saját erőből elbasztuk” számolgatás

 2. 2

  katonadani

  a különbség az, hogy mindkét csapat megcsinálhatja még saját erőből :D

 3. 3

  Tizenkettes

  Akármelyik is jut be, ezek lesznek a legveszélyesebb csapatok, mert úgy futnak ki januárban a pályára, hogy “nekünk már a PO-ban minden meccs ajándék”.

 4. 4

  Fetyke

  Enyhe túlzás saját erőnek nevezni a másik bénázását. :D

 5. 5

  rowi

  mind1 melyik, a 49ers-seahawks párosnak egy könnyed túra lesz akármelyik ellen. a seahawks esetében ez persze nem így fog kinézni, hanem csak vmi 4ik negyedes fordítás után realizálódna, de mind1:D

 6. 6

  demonsss

  Bekellene vezetni h csak azok a csoport győztesek mehetnek PO ba akiknek pozitív mèrlegük van , ha nincs akkor a többi csoportbol a legjobban szereplő csapat mennyen helyettük

 7. 8

  snookerista

  Ne már , mert akkor nem rúgja ki Jerry Garettet :(((

 8. 9

  LG

  Szerintem a “Ha az Eagles meg éri a Cowboyst” rész utáni első pont nem stimmel, mert ha a mostani 5-7-es Eagles megnyeri a maradék 4 meccsét, akkor 9-7-el fejezi be, míg a Cowboys max 8-8 tudna lenni. Így nem kell már a divízió állással vagy a tie-breakerekkel foglalkozni.
  A 16. Hét fogja eldönteni valóban. Meg a végén bejön a szezon előtti boldom, h 3gy csapat negatív mérleggel jut rájátszásba :D gondolni sem mertem volna, h ez a csoport lesz hozzá a legközelebb… Ilyen ez az NFL :)

 9. 10
 10. 11

  BarMateos

  Te mit tippelnél most Dani ki jut rájátszásba?eagles cowboys közül gondolom.

 11. 12

  camillo 7777

  Eagles szurkolóként is egyet kell ,hogy értsek. Egy ilyen gyenge csoportba ,minimum elvárás a 9-7′

 12. 13

  camillo 7777

  A párhuzam valamilyen szinten érthető, de bárnilyen más nemű összehasonlítás az NFL és a magyar gurulós között komolytalan. Itt a gyenge csapatok is 100 profibbak ,mint a nemzeti büszkeségeink.

 13. 14

  atis123Juve

  Ki fogja. NFC döntőnél kevesebbel nem éri be sok mindenki szerint. Az meg nem lesz.

 14. 15

  Gergely Nagy

  Ez is jó ötlet, de én már annak is örülnék, ha a po-ban az kapná a hazai pályát akinek jobb a mérlege.

 15. 16

  camillo 7777

  Lehet ezért mondja ,Dani. SB álmok nagyon merészek akkor legalább maradjon Garett a csoport riválisnál. 😂😂😂

 16. 17

  Raist

  Szerintem meg jó a párhuzam, érdemes elolvasni a nagy nemzeti sportoldalon a női kézisekről írt hasonló cikket. Ott is az van hogy a vacak mostani szereplés után hogyan tudják mégis elérni az Olimpiát. Ez nem csak a focinál megy így itthon, mi mindig számolgatunk (persze főleg a focira jellemző), hogy “ha megverjük 30 góllal a németeket és a franciákat és a spanyolok kikapnak Busmanisztántól 90 góllal, akkor talán mint szerencsés vesztesek lesz lehetőségünk pótselejtezni és ha az sikerül már kint is vagyunk”.

 17. 18

  BarMateos

  Hát amúgy, mint eagles drukker, lehet jobban járunk vele ha nem mi jutunk be. Esély nem sok van. Legalább jobban tudunk tankolni majd.

 18. 19

  Péter Pásztor

  1. Megvan az a play, amikor Marshawn Lynch földrengést okozott Seattle-ben? Aznap a 7-9-es (csoportgyőztes) Seahawks kiütötte a regnáló bajnok New Orleans Saints-t a wild card körben. Felejthetetlen meccs volt.
  2. Aki playofba akar kerülni és hazai pályán szeretne játszani, nyerje meg a saját nyüves csoportját. A maradék 12 meg küzdjön meg azért a 2 potya helyért. Ez a csoportrendszer lényege. Máshogy semmi értelme az oda-vissza csoportmeccseknek. Tök jó így, ahogy van.

 19. 20

  reszelo.aladar

  Tehát erre a kérdésre térjönk vissza a 15. forduló után. Addig az egyik még kettő a másik még 1 meccset veszthet el.

 20. 21

  camillo 7777

  Én minden esetben a győzelemre szavazok, akár van esély a PO-ra akár nem.
  De az tény ,hogy abba az esetbe ,ha bejutnánk legalább 10 hellyel hátrább kerülnénk.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team