Connect with us

Hír

Kidőlt két sztár, új rúgója van a Cowboysnak

A Bears elveszítette kezdő linebackerét, Roquan Smith-t egy mellizom-sérülés miatt. A kiváló védő így 101 tackle-lel, két sack-kel és egy INT-vel fejezi be karrierje második szezonját. A csapat egyébként Danny Trevathant is kénytelen nélkülözni, így a kezdő ILB-posztot Kevin Pierre-Louis és Nick Kwiatkoski örökölte meg.


Áldozatokkal járt a Falcons győzelme a Panthers ellen: Calvin Ridley egy hasizom-sérülés miatt idén már nem lép pályára. Smith-hez hasonlóan ő is másodéves (a védő 1/8-as volt 2018-ban, Ridley 1/26-os) és szintén remek éve volt: 63 elkapásból 866 yardot és hét TD-t szerzett ezidáig.


A Cowboys rúgót cserélt: Brett Maher repült, Kai Forbath érkezett. A döntés nem meglepő, a tavaly remekül teljesítő (29/36, 80,6 %) Maher idén pocsékul játszott, 30 rúgásából csak 20 volt jó (66,7 %), ezt pedig az sem menti meg, hogy mind a 36 extra pontját értékesítette. A helyére kerülő Forbath idén hibátlanul rúg mezőnygólt, bár ez nem sokat ér –  eddig csak egy kísérlete volt a 13. héten még Pats-játékosként, ráadásul egy extrát azért már így is sikerült kihagynia.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!