Connect with us

Hír

Lynch: Van még egy befejezetlen ügyünk

Miután a három legjobb futója megsérült, a Seahawks visszahívta Marshawn Lynchet, így Beast Mode újra alkothat a rájátszásban. A jelek szerint viszont már Chris Carson és CJ Prosise sérülése előtt megfogalmazódott a felekben, hogy jó lenne ismét “összejönni”.

A Beast Mode production posztolt youtube-ra egy videót hétfőn, amin egy “pár nappal korábbi” felvétel látható, ahol Lynch arról beszél, hogy lehet, hogy visszatérne Seattle-be.

Már gondolkodtam rajta, hogy lehet visszatérnék Seattle-be a rájátszásra. Néhány dolognak össze kellene jönnie ehhez, és ha ez megtörténik, akkor nagyon izgatott leszek a lehetőség kapcsán… De ez csak a rájátszásról szól és rövid életű lesz, figyelembe véve a koromat. Ez egy nagy lehetőség nekem, segíthetek, ahol szükség van rám. Odamegyek, teszem, amit teszek, aztán lépek. Remélhetőleg segíthetek Super Bowlt nyerni.

Elég jó helyzetben vannak. Tetszik a srác, aki fut náluk (Carson). Nem látom magam, hogy odamegyek és az leszek, aki öt évvel ezelőtt voltam vagy bármi ilyesmi, de segíthetek, ahol szükség van rám.

Van egy bizonyos történelmünk, és van még egy befejezetlen ügyünk Seattle-ben

– mondta Lynch.

Érdekes, hogy már a sérülések előtt is ott volt a lehetőség a visszatérésre, és egyébként két hete Lynch ott is volt a csapat főhadiszállásán egy viziten, de akkor ezt csak egy személyes találkozóként jelentették, nem hivatalos FA-vizitként – hiszen Lynch jelenleg szabadügynök.

Lynch arról is beszélt, hogy a focitól távol töltött idő megint ráébresztette, mennyire is szereti a focit, és a korábbi Raiders játékos és korábbi csapattárs, George Atkinson III halála arra késztette, hogy még addig játsszon, amíg tud. Kíváncsian várjuk, mennyire lesz varázslatos Beast Mode visszatérése a Seahawksba.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!