Connect with us

Hír

Watt visszatér a rájátszásra!

Szép kis karácsonyi ajándékot kaptak a Texans szurkolók, ugyanis a csapat bejelentette, hogy visszahozza IR-ről JJ Wattot, a franchise legnagyobb sztárját. A kiváló védőfalember nyilván nem fog pályára lépni a Titans elleni utolsó fordulós mérkőzésen, de a rájátszás első körében már ott lesz a houstoniak kezdőjében.

A háromszoros Év Védője díjas Watt október végén került sérültlistára egy elszakadt mellizommal, és nagyon keményen dolgozott, hogy visszatérhessen a playoffra. Maga a játékos is elmondta, hogy van kockázat a visszatérésében, de nem akarta kihagyni a lehetőséget, hogy a rájátszásban segíthesse csapatát. Nem volt nehéz döntés számára, hiszen a playoffról van szó, és minden követ meg akart mozgatni, hogy visszatérhessen – a sérülésekor nem is gondolta volna, hogy van erre esély.

Ezzel a sérüléssel kicsit könnyebb dolga volt Wattnak, mint a korábbi láb- vagy hátproblémáinál, hiszen a mozgásában nem korlátozta, tudott futni, tudott a lábára edzeni, és tudott agilitást erősítő gyakorlatokat is végezni elég hamar, ami sokat segített mentálisan és fizikálisan is a visszatérésben. A Texansnak nyilván óriási pluszt jelent majd Watt a pályán, mi pedig csak azt reméhetjük, hogy nem sérül meg ismét.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!