Connect with us

Hír

Riverát akár már ma is kinevezhetik Washingtonban

Ron Rivera úgy tűnik nem marad sokáig állás nélkül, ugyanis hacsak valami váratlan fordulat be nem következik, ő lesz a Washington Redskins következő főedzője – írja Julie Donaldson. Rivera ma megy meetingre a csapathoz, és akár ennek végén ki is nevezhetik őt, tehát lehet, hogy erre már ma sor kerül.

Abban semmi meglepő nincs, hogy a Redskins akarja Riverát, aki stabilitást adhat a csapatnak és tényleg kialakíthat egy normális kultúrát (amiről Bruce Allen csak beszélt), az viszont jó kérdés, Rivera miért épp a Redskinshez akar menni – a helyzet jelenleg ez, pedig minden bizonnyal a Panthers korábbi főedzője válogathatna a munkák közt.

A hírek szerint Riverát biztosították arról, hogy Bruce Allen biztosan nem lesz már felelős a futballoldali döntésekért (az, hogy a szervezetnél marad-e, egy másik kérdés), ez pedig nyilván egy fontos tényező volt a döntésben. Emellett Rivera teljesen szabad kezet kap az edzői stáb összeállításában sőt, lehet a drafton is, ami már tényleg vonzó lehet bárki számára. Ez azt jelentheti, hogy előfordulhat, hogy a Redskins vár egy új GM kinevezésével a 2020-as draft utánig.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!