Connect with us

Hír

Újabb kezdőket vesztett el a Seahawks, szinte nem maradt futója

Pete Carroll főedző a Cardinals elleni vereség után elmondta, hogy Chris Carsont és CJ Prosise-t is elvesztették a szezonra, Duane Brown térdét pedig meg kell műteni, így neki is több hetet ki kell hagynia. A left tackle számára van még esély a visszatérésre, de csak a rájátszás valamely szakában, amennyiben elkezd menetelni a Seahawks.

Carsonnak a csípője sérült meg, Prosise-nak pedig eltört a karja, és mivel Rashad Pennyt már korábban elvesztette a Hawks, így a héten minden bizonnyal futókat kell majd igazolnia, többes számban. Carson a csapat első számú futója volt, 1230 yardot termelt idén, és nagyon fontos része volt a futásközpontú támadósornak. Penny kiesésével Prosise lett volna a tehermentesítő, azonban most mindketten kiestek – a hiányukban Travis Homer futott a Cardinals ellen.

Ez akár még jót is tehet az offense-nek, hiszen valid futó hiányában Wilson passzaira lehetne építeni, azonban a két legjobb támadófalember (Brown és szezon közben Justin Britt) elvesztése ezt is megnehezíti majd, így nem lesz egyszerű megverni a 49erst otthon jövő héten, majd utána a rájátszásban menetelni. A 9ers ellen egyébként 3 pontos underdog a Seahawks, a Russell Wilson érában hazai pályán hetedszer – eddig 5-1 a mérlege a csapatnak ezeken a meccseken.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!