About the author

19 Comments

 1. 1

  ahanem

  Lehet, hogy 50 pontot “akart”, de a tettei ezt cseppet sem tudják alátámasztani

 2. 2

  Bélabá a csótány

  Semmi gond lenningan, más is írt már el nevet.

 3. 3

  renningan

  Brient akartam írni, mert tudtam, hogy ezeknek a srácoknak nem lesz elég a Bien, de nem sikerült.

 4. 4

  Satya

  A fake punt nem 24-0-nál volt, bár a lényegen nem változtat.

 5. 5

  Tibor Cseh

  muy bien

 6. 6

  kitalaltnev

  Zseniális a fotó választás! :)

 7. 7

  slowmotion80

  az edzői lét nagy hátránya, hogy a megítélés erősen eredményfüggő, és hogy mindenki jobban ért hozzá.
  nyilván ha meg bejön a fake punt, akkor zseninek mondja mindenki, hát ennyi a különbség, na meg:

  hindsight is always 20/20.

 8. 8

  Goodell

  ez a 4&1 azért szürnyő mert 2 időkérés elment abban a drive-ban ráadásul a 3. szituációra aztán a 4.-re :D hogy nem voltak képesek 1 időkérés alatt megdumálni hogy ha 4. kísérlet lesz mit játszunk…innen látszik hogy káosz van a fejekben

 9. 9

  pritek

  A legfejvakarosabb az volt, hogy miért adták fel majd tíz perccel a vége előtt. Értem hogy kb semmi esélyük nem volt, na de akkor is. Tiszta ciki

 10. 11

  Vicgeordie

  Van aki nem érzett rá BoB zseniálitására :)

  https://twitter.com/darrenrovell/status/1216487539458105345?s=20

 11. 12

  László

  Egyébként teljesen érthető, hogy még nagyobb előnyt akart, csak hát éreznie kéne neki is hogy mi az ésszerű kockáztatás és a hülyeség közti különbség. Amennyiben az ellenfél tizesén nekimentek volna negyedikre és nem jön össze akkor nem dőlt volna össze a világ, ott neki lehet menni, mert többet nyerhet vele mint amennyit veszíthet. A saját harmincasán megpróbált fake punt viszont már az a kategória amit csak a vesztett helyzetben levő csapatok szoktak megpróbálni elkeseredettségükben, a tegnapi szituációban teljesen indokolatlan volt.

 12. 13

  Tizenkettes

  Bill O’Brient annyian kritizálták már a hülye, nem bevállalós, érthetetlen stb. hívásai miatt, hogy olyan érzése van az embernek, mintha nem is a csapatának hívná a játékokat vagy a csapata miatt hozna ilyen döntéseket, hanem saját maga miatt. Nála érzem azt leginkább a HC-ok közül, hogy fontos számára, hogy mi róla a közvélekedés. Egy Reid, Belichick, Carroll vagy Payton magasról tesz arra, hogy mit gondolnak róla. Ez a csávó meg mintha folyamatosan bizonyítani akarná, hogy ő ezt meg azt meg meri húzni, hogy nem is olyan konzervatív, mint amilyennek gondolják…

  O’Brien eggyel magasabb szintet képvisel, mint anno a Bengalsnél Marvin Lewis. Lewis egy bizonyos szintet el tudott érni, ami a PO-ba jutás volt, de tovább nem sikerült lépnie. O’Briennél ez a szint a maximum 1 nyert meccs a PO-ban. Egy főcsoportdöntőt szerintem az életben nem fog nyerni. De lehet, hogy játszani sem…

  Nem az a probléma szerintem, hogy 24 pontos előnyről kap ki egy csapat (persze nem is megsüvegelendő), hanem az, hogy milyen gyorsan történt a leolvadás.

 13. 14

  Fetyke

  Ezt sem értettem én sem. Ha rúgni akarnak, akkor mit számított volna az az 5 yard. Teljesen fölösleges volt azt az időt kikérni. Bár még mindig az volt a legkisebb baromság azokból, amit elkövetett.

 14. 15

  p. p.

  ” tegnapi szituációban teljesen indokolatlan volt.”

  Te magad írtad, hogy teljes elkeseredésükben tesznek ilyet csapatok, így van:a Texans már akkor úgy volt, BoB teljesen beparázott már akkor.

 15. 16

  Snagal

  Ez az ember annyira hülye, hogy az 51 kapott pont után képes lenyilatkozni, hogy 50 pontot akartak szerezni :)
  Szóval nem az a baj hogy kikaptak, hanem hogy nem 1 ponttal kaptak ki? :)

 16. 17

  camillo 7777

  Pont erre gondoltam én is. 😂😂😂

 17. 18

  renningan

  Mondjuk azért azt tegyük hozzá, hogy jó csapatot még nem vert meg a rájátszásban sem (ez a Bills azért távol áll a jótól, előtte pedig talán a csere QB-s Dolphinst vagy a Raiderst verte meg?). Én nem tenném Lewis fölé.

 18. 19

  reszelo.aladar

  Kétes edzői döntések? Sean Payton legemlékezetesebb húzása idén lesz 10 éves és kb mindenki emlékszik rá: onside kick a 2 félidő elején. Bejött és nyertek. Ha nem jön be és a 10-6os hátrány 17-6-ra nő, akkor legendás baromarc. Bejött, így legendás hívás.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team