Connect with us

Érdekességek

Ha Brady helyzete kellemetlen, akkor Breesé egyenesen tragikus

Írtunk róla, hogy ha marad Tom Brady, ha nem, 13,5 millió dollárnyi cap hitje mindenképp lesz (ha marad, akkor az új fizetése ehhez hozzáadódik). Ugyanez a helyzet Drew Brees-zel, csak extra kiadásban.

 

Brees 2018-ben írt alá egy kétéves szerződéshosszabbítást, ami 50 millió dollárról szólt és 25 millió dollár garantált volt belőle. Ez így rendben is volna, csakhogy a Saints legendásan rosszul áll évek óta cap-ügyileg, így Bradyhez hasonlóan Brees is kapott egy extra, automatikusan megsemmisülő évet a szerződéséhez. Tavaly aztán megint babrálni kellett a szerződésével, így most az a helyzet, hogy hiába jár le Brees szerződése a szezon végén, 21,3 millió dollárnyi halott pénz lesz utána.

 

Magyarán, ha Brees csak 1 évre ír alá 10 millióért, akkor is 31,3 millió dollárt fog elfoglalni a Saints fizetési sapkájából. És mivel ő amúgy lelkes játékos-jogi aktivista, már csak elvi alapon sem fog áron alul aláírni. Így ha marad New Orleansban, akkor feltehetően megint kap pár automatikusan megszűnő évet az új szerződésébe, a Saints pedig tovább görgeti maga előtt a fekáliát, hátha egyszer már végre összejön az a fránya Super Bowl-győzelem.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!