Connect with us

Hír

Így áll sérültekkel a liga legjobb nyolc csapata

Négy csapatnak az utolsó sérülésjelentését kellett kiadnia csütörtökön/pénteken, csak még nem tudjuk, melyik négynek. Az év legjobb hétvégéjén összecsap az NFL legjobb nyolc csapata, most pedig mutatjuk, ki hogyan áll a legfrissebb hírek szerint a sérültjeivel.

Vikings@49ers

  • A Vikings IR-re tette Mackensie Alexandert (CB) és out státuszt adott Jayron Kearse-nek (CB). Adam Thielen (WR) játéka egy edzésen elszenvedett relatíve komolyabb bokasérülés miatt kérdéses, de saját elmondása szerint ott lesz a pályán – kérdés, milyen állapotban.
  • Kwon Alexandert (LB) aktiválta IR-ről a 49ers, és Jaquiski Tartt (S) is biztosan visszatér. Kérdéses viszont Dee Ford (DL) játéka.

Titans@Ravens

  • A Titansnél Adoree Jackson (CB) visszatér, azonban nem mondható el ugyanez Adam Humpriesról (WR) és Jayon Brownról (LB). Cody Hollister (WR) játéka kérdéses.
  • A Ravensnél Mark Andrews (TE) és Mark Ingram (RB) is kérdéses státuszt kapott. Mindkettejük játékára számítanak, de Ingramet szeretnék kímélni nehogy rásérüljön a vádlijára.

Texans@Chiefs

  • A Texansnál elég hosszú a kérdőjeles státuszt kapó játékosok névsora: Will Fuller (WR), Kenny Stills (WR), Johnathan Joseph (CB), Darren Fells (TE), Jordan Akins (TE), Jahleel Addae (S), Keion Crossen (CB). Fuller kapcsán az insiderek azt írták, hogy hivatalosan game-time decision, de minden bizonnyal játszani fog.
  • A Chiefsnél Morris Claiborne (CB) biztosan nem játszik, de kérdőjeles Travis Kelce (TE) és Chris Jones (DT) is, utóbbi kapcsán lehet inkább aggódni.

Seahawks@Packers

  • A Seahawksnál Duane Browns (OT) és George Fant (OT) is kérdőjeles, mindkettejük kapcsán csak a mérkőzés előtt tudunk majd biztosat, Pete Carroll reméli, legalább egyikük tud játszani. Ziggy Ansah (DE), Quinton Jefferson (DE) és Marquise Blair szintén questionable státuszt kapott, viszont például Jadeveon Clowney teljesen eltűnt a jelentésről.
  • A Packersnél hátsérülés miatt kérdéses Kenny Clark (DT) játéka, illetve páran betegséggel bajlódnak: Danny Vitale (FB), Tyler Lancaster (DT), Dexter Williams (RB).

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!