Connect with us

Hír

NFL tapasztalattal rendelkező főedzőt akar a Cowboys

A Dallas Cowboys nem hosszabbít Jason Garrett-tel és elkezdett új főedző után nézni. Az ESPN információ szerint a csapat olyan HC-t akar, akinek van főedzői tapasztalata, vagyis a koordinátorok és az egyetemi edzők ki vannak lőve (utóbbiak közül Lincoln Riley (Oklahoma), Matt Rhule (Baylor) és Dan Mullen (Florida) volt emlegetve). Emiatt került a listára Mike McCarthy (korábban Packers), Marvin Lewis (Bengals), akikkel interjúzott is már a csapat, illetve Jeff Fisherrel is elbeszélgettek, de ez tovább nem eszkalálódott.

 

A felsoroltak közül egyértelműen McCarthy a nagyobb név (125-77-2-es alapszakszmérleg, 10-8 a rájátszásban), aki Super Bowlt is nyert a Packersszel, illetve az elmúlt egy évben állítólag rengeteget tanult, hogy kijavítsa korábbi hibáit. Lewis már elég meredek elképzelés (131-122-3, 0-7), mert bár a Bengalsszal voltak jobb periódusai, vele inkább egy gödörben lévő csapat stabilizálását lehetne elképzelni, nem egy PO-közeli csapat felturbózását.

Érdekes Jonesék álláspontja, hiszen így a legnagyobb nevet, Lincoln Riley-t kilőhetjük a jelöltek közül. Azért gondolkodnak így egyébként Dallasban, mert Jonesék úgy gondolják, nincs idejük nevelgetni egy fiatal edzőt, ők bizony most azonnal akarnak nyerni.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!