Connect with us

Hír

NFL tapasztalattal rendelkező főedzőt akar a Cowboys

A Dallas Cowboys nem hosszabbít Jason Garrett-tel és elkezdett új főedző után nézni. Az ESPN információ szerint a csapat olyan HC-t akar, akinek van főedzői tapasztalata, vagyis a koordinátorok és az egyetemi edzők ki vannak lőve (utóbbiak közül Lincoln Riley (Oklahoma), Matt Rhule (Baylor) és Dan Mullen (Florida) volt emlegetve). Emiatt került a listára Mike McCarthy (korábban Packers), Marvin Lewis (Bengals), akikkel interjúzott is már a csapat, illetve Jeff Fisherrel is elbeszélgettek, de ez tovább nem eszkalálódott.

 

A felsoroltak közül egyértelműen McCarthy a nagyobb név (125-77-2-es alapszakszmérleg, 10-8 a rájátszásban), aki Super Bowlt is nyert a Packersszel, illetve az elmúlt egy évben állítólag rengeteget tanult, hogy kijavítsa korábbi hibáit. Lewis már elég meredek elképzelés (131-122-3, 0-7), mert bár a Bengalsszal voltak jobb periódusai, vele inkább egy gödörben lévő csapat stabilizálását lehetne elképzelni, nem egy PO-közeli csapat felturbózását.

Érdekes Jonesék álláspontja, hiszen így a legnagyobb nevet, Lincoln Riley-t kilőhetjük a jelöltek közül. Azért gondolkodnak így egyébként Dallasban, mert Jonesék úgy gondolják, nincs idejük nevelgetni egy fiatal edzőt, ők bizony most azonnal akarnak nyerni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!