Connect with us

Hír

A Buccaneers alaposan körbenéz a QB-piacon

Az irányítópiac különlegesnek ígérkezik idén, ennek egyik eleme a Tampa Bay Buccaneers csapata, illetve ezen keresztül Jameis Winston esete. A franchise tag határidőig még bő egy hónap van, úgyhogy van még idő a dolgok tisztázására vagy akár felpezsdítésére, de a legújabb hírek szerint a Buccaneers nyitott jelenleg minden opcióra és alaposan körbenéz a piacon.

Az szinte biztos, hogy Dak Prescott nem megy sehová Dallasból, és a legújabb infók szerint Tannehill is marad Tennesseeben – hogy milyen kondíciókkal, az jó kérdés -, így ők kiesnek a szórásból. Rick Stroud (Tampa Bay Times) információi szerint pedig alaposan körbenéz majd a Buccaneers a veterán opciók közt, hiszen az irányítók edzője, Clyde Christensen azt a feladatot kapta a csapatnál, hogy írjon scouting reportot Tom Bradyről, Drew Breesről és Philip Riversről is.

Brees nagyon jó eséllyel marad a Saintsnél (vagy ha nem, akkor valószínűbb, hogy visszavonul), de persze nem árt felkészültnek lenni. Brady már nehezebb kérdés, ő akár távozhat is New Englandből, még ha nem is feltétlen ez a legvalószínűbb forgatókönyv (és ha távozik sem a Buccaneers lehet az első számú célpontja feltehetőleg), Rivers viszont valid opció lehet. Bruce Arians főedző szereti a veterán irányítókat, Rivers még akár illene is a képbe Tampában, főleg hogy átköltözött családjával Floridába.

Ezen kívül Stroud azt is kiemeli, hogy a Buccaneers tervez irányítót húzni a 2020-as NFL Drafton. Ez persze sokat nem jelent egyelőre, akár a hátsó körökben is húzhat a Bucs, ez minden bizonnyal függ majd a szabadügynökpiaci tervektől. Egyébként több helyről azt hallani, hogy Jacob Eason tetszik nagyon a csapatnak.

Nehéz megítélni, hogy mi lehet a legjobb forgatókönyv a Buccaneers számára. Egyrészt maradhat Winston a franchise tag alatt és akkor mellé az első (legkésőbb második) körben kellene irányítót választani (a kör közepén nehéz olyat választani, aki azonnal kezdő szintet képvisel), vagy érkezhet egy veterán, aki mellé akár lehet később is húzni QB-t és kicsit feltölteni a rostert egy playoff-runhoz, de persze itt is opció, hogy már az első körben megpróbálja a franchise megtalálni hosszú távú irányítóját, aki padozhat a veterán sztár mögött egy, vagy akár két évet is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!