Connect with us

Hír

A Packers rárepül Austin Hooperre

Úgy néz ki, hiába lett óriási melléfogás Jimmy Graham, a Green Bay Packers nem tett le a TE-játék felvirágoztatásáról – a hírek szerint (via Rob Demovsky/ESPN) a csapat megpróbálja leigazolni Austin Hoopert.

 

Grahamnek még élő szerződése van a csapattal, de egyrészt pocsékul teljesít, másrészt pedig 8 millió dollárt lehet az elküldésével felszabadítani. Amennyiben ez megtörténik, csak Robert Tonyan és Jace Sternberger marad a poszton, ami nem túl acélos. Papíron tehát érthető, hogy miért akarja a Packers a piac legjobb TE-jét, de az eddigiek alapján aligha járna jól a franchise Hooper leigazolásával.

 

Aaron Rodgers ugyanis legendásan nem szeret a tömeg közé passzolni, hisz ezek a leginkább interception-veszélyes dobások – többek között ez az oka annak, hogy nagyon kevés INT-t dob. A TE-ek viszont hagyományosan épp a pálya közepén, a nagy embertömegben használhatóak, ahol méretből és sebességből megverik a linebackereket. Rodgers mellé egyszerűen felesleges egy újabb top fizetésű TE (lásd Graham), a Hooperre szánt 10-11 milliót inkább egy jó WR2-re kellene költeni, ha már a passzjáték megerősítése a cél.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!