Connect with us

Hír

A Rams szabadulna Todd Gurley-től

Több forrás is arról számolt be, hogy a Rams megpróbálja elcserélni Todd Gurley-t. A lépés nem meglepő, a futó tavaly már limitáltabb szerepet töltött be a csapatban, karrierje legkevesebb labdacipelését kapta és a legkevesebb yardját szerezte, pedig 15 meccsen is pályára lépett.

 

 

Gurley-é az egyik legrosszabb szerződés a ligában csapatszempontból (erről itt írtunk bővebben). Legkorábban csak 2021-ben vágható ki és akkor is csak 4,8 millió dollárt lehet rajta spórolni – így idén egyedül a csere jöhet szóba. Trade esetén ugyanis már most lehetne rajta 4 milliót spórolni, ami nem olyan sok, de még mindig jobb, mintha kifizetne neki a Rams 13 millió dollárt, majd jövőre nyelne be 8 millió dollárnyi halott pénzt.

 

Ez egyben azt is jelenti, hogy az új csapatának 13 milliót kellene fizetni neki 2020-ban, vagyis minimális az esély, hogy bárki akár csak egy kondíciós picket is adna érte. A Rams legjobb esélye az, ha húz egy Texanst és fizet valakinek egy 4-5. kört, hogy nyelje be Gurley fizetését. Akárhogy is lesz, a csapat mindenképp veszít, a kérdés csak az, hogy miből és mennyit.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!