About the author

2 Comments

 1. 1

  István_Szamos

  ” lehet, hogy Castonzo egyáltalán nem akarja-e folytatni karrierjét”
  Gondolom azt akartad írni, hogy Castonzo egyáltalán nem biztos, hogy folytatni akarja a karrierjét. Irsay egyébként tegnap azt nyilatkozta, hogy Castonzo jó eséllyel még vállal egy évet, de még nem egyeztek meg.

  Köszi, jó kis összefoglaló. A QB posztot érzem a legnagyobb kérdőjelnek, bármit is mondanak, szerintem Brisett felé nincs meg a bizalom, és valószínűleg csak akkor lesz kezdő, ha máshogy nem sikerül megoldani a posztot. Sokan rebesgetik hogy pl. Riversnek a Colts lenne a legjobb opció de én kétlem, hogy meg akarnánk szerezni. Ha mégis, akkor valószínűleg QB-t fogunk draftolni és Brisett-et cuttolják.

  Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy Ballard továbbra is draftról akarja építeni a csapatot, és a nagy halom dohányt a kulcsjátékosok hosszú távú megtartására akarja költeni, és melléjük esetleg hoz egy 1-2 sémába illeszkedő FA-t. Irsy erre is utalt tegnap, amikor azt mondta, hogy készen áll költeni, de tudja hogy okosnak kell lenniük.

 2. 2

  Ge®i

  Ezt korán, vagy későn írtad? Van benne pár érdekesség, pl.: “A védelemre áttérve a támadófalban is ráférne a csapatra az erősítés.” 😆

  Amúgy jó a tartalom, a QB és WR nem kérdés, hogy égető pozíció. Viszont nem írtál semmit a TE-ről, azon kívül, hogy Ebron-t (jogosan) elzavarták… A 29 éves Doyle és a harmadik szezonjába lépő Alie-Cox nem egy világverő duó szerintem, melléjük legalább a draftról kellene valaki, bár nem tudom, mennyire mély az idei class TE-ből…
  Főleg, ha Rivers jön, ő azért pályafutása nagy részében szívesen keresett egy Gates nevű srácot! 🙂

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team