Connect with us

Prémium cikkek

Augusztus óta sok a kérdőjel – Colts FA-kitekintő

Az előző szezon előtt a Coltsot sokáig az AFC erősebb csapatai közé soroltuk, de augusztus 25-én megfordult minden, hiszen Andrew Luck visszavonult. Brissett azóta bebizonyította, hogy nem hosszú távú megoldás. Pénzük idén is megint rengeteg van, most az a kérdés, hogy márciusban melyik irányba indulnak el Ballardék. 

A tavalyi szezon egészen jól indult az indianapolisi franchise-nak, hiszen 5-2 is volt a mérlege. Ezek után azonban sérülések következtek, ami után összeomlott a csapat és végül 7-9-es mérleggel zárt, ami nem volt elég a rájátszásra. Ballard politikájának köszönhetően idén ismét rengeteg dollár áll rendelkezésre, hogy megerősítsék a keretet, kérdés, hogy ebből mennyit kíván elkölteni majd a GM. Több út is lehetéséges, de ahhoz, hogy újra rájátszás esélyes csapatok közé soroljuk őket, szükség van erősítésre, és ehhez nem elég csak a draft.

Sok távozóra nem lehet számítani

Chris Ballard 2017-es érkezése után az első teendője a keret tisztítása volt, és ezek után a (kevés) érkezőt nem fizette túl finoman szólva sem. Szerződéseiket úgy alakította ki, hogy egy-két év után nagyobb összeg beáldozása nélkül is el lehessen küldeni bárkit.

Nyilván játékosok kivágásán nem is kell sokat gondolkodni, hiszen jelenleg a Dolphins után Indianapolisban van a második legtöbb elkölthető dollár mennyiség, több mint 86 millió amerikai valuta. Ha nagyon szeretnének, akkor egy poszt megtisztitásával még akár 100 millió fölé is csúszhat ez az összeg.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!