Connect with us

Prémium cikkek

Bízni kell O’Brien zsenijében – Texans FA-kitekintő

A Texans nem éppen úgy fejezte be a tavalyi évet, ahogy elképzelte, így gyors intézkedéseket vezettek be és Bill O’Brient kinevezték general managernek is. Lelkük rajta, de így a veterán mester megkapta a lehetőséget, hogy már az offseasonben megkezdje kétes megítélésű tevékenységét.

 

A Houston az év közben két kézzel szórta el a draftpickeket, így nem igazán bízhat onnan minőségi erősítésben a gárda, ellenben a szabadügynökpiacról feltankolhat. Az Overthecap.com szerint 55 millió dollárral kezdték meg a februárt, de gyorsan felismerték, hogy hol kell elkezdeni a tisztogatást. Rögtön kivágták Vernon Hargreavest, akit év közben a Buccaneers bocsátott el, de a Texans adott neki egy esélyt. Nem állítom, hogy teljesen besült volna, de azt sem, hogy megérte volna a közel 10 millió dollárt, amennyibe fájt volna a megtartása. Jó nehéz helyzetben van a Texans, mert a corner soruk így is messze a leggyengébb pont és Hargreaves elküldésével darabszámra is rosszul állnak, nem csak minőségre.

 

Problémás kérdés Kenny Stills megtartása is. Az elkapó messze nem váltotta meg a világot, de Hopkins mögött annyira sérülékeny a gárda, hogy nagyon jól jött a Miamitól szerzett elkapó segítsége. A 7 millió dolláros bére viszont már kevésbé, így a Houstonnak el kell döntenie, hogy kockáztat az elküldésével és bízik abban, hogy végre egészséges marad mindenki, vagy lenyeli Stills 7 millióját.

 

Zach Fulton és Angelo Blackson neve pedig azért merülhet fel, mert egyikük sem tartozik a minőségi kezdők közé, ellenben rotációban, esetleges tűzoltásként a kezdőben nem feltétlenül kell elbocsátani őket. Én egyelőre úgy számolok, hogy a Texans az említett négy névből inkább az előző kettőt küldi csak el, így pedig közel 70 millió dollárt szórhat el O’Brien.

 

Szabadügynökök

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!