Connect with us

Prémium cikkek

Lehetne jobb is – Top 10 belső támadófalember

A tavalyi év parádés volt guard/center felhozatalból, idén viszont nagyon középszerű a piac. Van 2-3 jó játékos, de senki sem tökéletes, a legtöbben pedig a kezdő szint legaljához tartoznak. Öldöklő csata lesz a jobbakért.

 

 

Majdnem tökéletes

 

1. Joe Thuney, G

 

Nem kérdés, hogy a legjobb belső támadófalember idén Joe Thuney. Pazar guard lett a korábbi harmadik körös játékosból, abszolút elit passzblokkoló: a 8. legkevesebb nyomást engedte úgy (18), hogy az előtte lévők mindegyikénél minimum 200-zal, de akár 300-zal is több passzblokkoló snapen lépett pályára. Egyszer sem dobtak rá zászlót, ami szintén óriási teljesítmény, ezt rajta kívül a kezdők közül csak Marshall Yanda mondhatja el magáról (és ő is 200-zal kevesebb alkalommal blokkolt passzhoz). Egyedül a futásblokkolás nem megy neki kimagaslóan, ha sikerül ezen javítania (27 éves, bőven benne lehet a fejlődés), akkor simán top 5-ös lehet a posztján. A fizetése pedig a tendenciáknak megfelelően jó eséllyel 14,5 millió dollár, azaz rekord körüli összeg szinten mozog majd.

 

2. Brandon Scherff, G

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!