About the author

16 Comments

 1. 1

  Vicgeordie

  29,5 dolláros átlaggal valóban nem lenne vészes :)

 2. 2

  Danika

  Köszönöm a korábbi cikknél a dicséretet!

 3. 3

  Ádám Váradi

  És 4éven kersztül Tannehill úgy fog játszani mint tavaly!🤣🤣🤣

 4. 4

  Szilárd Süveges

  de ha ennyire egzertelmuen latszik hogy ez ilyen rossz a csapat szempontjabol, akkor hogyan lehetseges hogy ezt a csapat em vette eszre? vagy nem inkabb hisz a abban az 50%ban ami a pozitiv beteljesulest vetiti elore?

 5. 5

  renningan

  Erre nagy tételben fogadnál? :D

 6. 6

  renningan

  Láttuk már nem egyszer, hogy ilyen 50-50 irányítóknál szinte soha nem jön be a pozitív ötven. Bortles, Foles, de mondhatnám Daltont vagy Tannehillt is az első nagy szerződésével, sőt akár Garoppolót is.

  Ilyenkor nem árt, ha olyan szerződést adsz, mint amilyen speciel Dalton vagy Jimmy G kapott, hogy ha ég a ház, akkor 1-2 éven belül szabadulni tudj. A túlzott optimizmus itt 1-2 év kukába ment évet jelenthet.

 7. 7

  Fetyke

  A mostani gazdasági helyzetben bármire. :D

 8. 8

  Fetyke

  A cikkel alapvetően mindenben egyetértek.
  Viszont annyit tegyünk hozzá, hogy ha folyamatosan azt hangoztatjuk (és ezzel magam is egyetértek), hogy a Cowboys kiszolgáltatott Prescott igényeinek, akkor a Titansnek sem volt semmivel sem nagyobb mozgástere. Mert jól hangzik az, hogy erre találták ki a tag-et, de ha azt Tannehil nem írja alá, akkor semmire sem megy vele a csapat (sőt nagyon sokat bukik rajta). Olyan szerződést pedig, amit a cikkben Renningan említett még vagy 5 csapattól azonnal kaphatott volna Ryan, azaz arra nyilván rá kellett ígérni.
  +
  A csapatnál nyilván nem csak a mérkőzéseket látták, hanem egy szezonon keresztül felmérhették a képességeit az edzések során. Ennyivel más azért ez a történet, mint Folse-é. Ettől még persze Flacco válhat belőle.

 9. 9

  Fetyke

  Nem volt sok választása a Titansnek…

 10. 10

  Szilárd Süveges

  na de ez a kerdes hogy vajon egy ekkora penzbe kerul uzlet mint egy foci csapat menedzselese megengedi e hogy szubjektiv donteseket hozzanak az ott dolgozok. Es meg ha vannak is ketes dontesek van jo par nyilvanvaloan meghozott rossz dontes. Vajon ezek miert tortenhetnek meg? raadasul amiben dontest kell hozni azert az ne rocket sciense. en azt kizarnam hogy teljesen hulyek dolgoznanak a csapatok FO-jaban. igy csak arra tudok gondolni hogy valaki a nagyobb kockazat vallalo kedvel bir es ezert szuletnek meg az ilyen es ehhez hasonlo uzletek.

 11. 11

  Szilárd Süveges

  talan ennel azert jobb pozicioban voltak, tekintve hogy Tannehill sem lehetett biztos abban hogy jo lesz mas csapatban.

 12. 12

  renningan

  Ha megnézzük, mennyi idióta döntést születik, mennyi ment mellé, simán az van, hogy egyszerűen sokan nem értenek hozzá. Persze van, amikor egy nagyon rossznak tűnő döntés bejön, de általában ami nagyon kérdőjeles, az végül rosszul sül el.

 13. 13

  renningan

  Azért Prescott négy éve kezdő, Tannehill pedig cseréből lett az szezon közben. Persze ez jó eséllyel meg is látszik a két játékos fizetésén majd, de ha Tannehill taget kap, ő sokkal nagyobb eséllyel játszik. 26 milla most a tag, 29-et kapott, nem nagy különbség. Prescott meg ha 35-öt akar, akkor nyilván kevésbé lenne lelkes :D

  Szerintem a Titans most sokkal megengedőbb volt, mint kellett. Ha ezt azért, hogy tagelhessék Henryt… hát nem sok jót jósolok nekik jövőre, pedig kezdett szimpatikus lenni a gárda.

 14. Pingback: A 49ersnek nem kell Brady, a Buccaneers és a Patriots maradt opciónak? | Fűzővel kifelé!

 15. Pingback: Értékeljük az új igazolásokat és cseréket | Fűzővel kifelé!

 16. Pingback: A szabadügynökpiac nyertesei és vesztesei | Fűzővel kifelé!

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team