Connect with us

Prémium cikkek

Más kárán tanulni? Na még mit nem! – A Tannehill-szerződés

Igaznak bizonyultak a hírek, a Titans tényleg azon dolgozott, hogy hosszú távra magához láncolja Ryan Tannehillt. Ennek az eredménye egy 4 éves, 118 millió dolláros szerződés lett. Elsőre nem tűnik annyira vészesnek a maga 29,5 millió dolláros átlagával, pedig az – a Titans az új Jaguars?

 

Ha valamire jó volt Nick Foles szerződtetése a Jaguars részéről az az, hogy pár jó meccs alapján ne adj hosszú távú szerződést egy irányítónak. Adj egy prove it szerződést neki, adj két évre egy magasabb garantált tartalmút, de három-négy évre lekötni egy óriási bust-faktorral rendelkező játékost dollár tízmilliókért minimum meggondolatlanság. A Jaguars csúnyán felsült Folesszal, de a csapat mentségére szól, hogy a piacról kellett igazolnia, nem volt olyan lehetősége, mint a Titansnek – a franchise tag (azt mondani sem kell, ha a taget a futó Derrick Henryre lövi el a csapat, akkor megvalósul a létező legrosszabb forgatókönyv).

 

A Tennessee most megfizetett egy játékost, akinek volt egy jó háromnegyed szezonja. Vitán felül áll, hogy a tavalyi Tannehill megérdemel ennyi pénz, de nagyon naivnak kell ahhoz lenni, hogy elhiggyük – Tannehill képes lesz éveken át egy top formában lévő Brees vagy Brady vagy Mahomes szintjén játszani.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!