Connect with us

Szabadügynök

Minden tökéletes, már csak egy dolog hiányzik… – Chargers FA-értékelő

Csalódást keltő szezonon volt túl a Chargers tavaly, aminek az eredménye az előkelő 1/6-os draftcetli lett, azonban még ennek felhasználása előtt rendbe kellett tenni a keretet, fel kellett készülni a Philip Rivers utáni időkre és az új hiperszuper stadionba való átköltözésre. A cél visszajutni a rájátszásba, ennek elérése érdekében pedig sikerült egy közel tökéletes szabadügynökpiaci tevékenységet összehozni. Már csak egy dolog hiányzik, amire viszont a draftig még várni kell. 

A Chargers tehát elengedte a veterán Philip Riverst, kicsit talán megfáradt már ez a kapcsolat és kell a vérfrissítés, bármekkora franchise-legendáról is van szó. Távozott még a futó Melvin Gordon, a csapat jól járt azzal, hogy a running back nem fogadta el a nyári ajánlatot, felesleges túlfizetés lett volna. A kivágás sorsára jutott a nagy öreg Thomas Davis a linebacker sorból és a szintén veterán Brandon Mebane a védőfalból, illetve Adrian Phillips távozását érdemes még kiemelni, mint kicsit fájó pont, hiszen ő azért elég jól játszott rotációs safetyként és a speciális egységben is. A csapatot elhagyók közül talán ő fájhat a legjobban, főleg ár/érték arányban nézve.

Russell Okung szerepel még a fenti táblázatban, ő egy csere útján lépett le Los Angelesből, a helyére pedig a Panthersből a guard Trai Turner érkezett. Okung nem igazán akart maradni a csapatnál, nem látta fényesnek a jövőt, és ugyan egy bőven kezdő szintű játékos fontos poszton, a csapat úgy döntött, hogy egy kevésbé fontos posztra, de egy jobb, ráadásul fiatalabb játékost szerez meg. Ezen felül még az idei évre spórolt is a csapat $3,5 milliót, így összességében jó üzletnek mondható ez a Chargers számára. Hosszabb távon lett egy stabilabb és jobb játékosa a régóta problémás támadófalban.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!