Connect with us

Érdekességek

Tom Bradynek majdnem annyi győzelme van karrierje során, mint a Bucsnak 1976 óta

Hamarosan megszületik a bejelentés és Tom Brady hivatalosan is a Tampa Bay Bucs játékosa lesz (ma vesz részt az orvosin), vagyis minden idők legsikeresebb irányítójával erősödik minden idők legsikertelenebb csapata.

 

 

Tom Brady karrierje során 283 alapszakaszmeccsen játszott és ebből 219-et meg is nyert. Ez a legtöbb valaha, ráadásul a 77,4 százalékos győzelmi mutatója is a harmadik legjobb (igaz, Daryle Lamonica és Otto Graham 100 meccsen sem játszott). A Bucs csapata ezzel szemben 692 alapszakaszmeccsen lépett pályára és csak 267-et nyert meg, a 38,7 százalékos győzelmi mutató pedig a legrosszabb a ligában – Bradynek egymás után 283 meccset kellene veszítenie ahhoz, hogy ilyen pocsék mérlege legyen.

 

Ennek fényében nem véletlen, hogy hirtelen nemcsak a szurkolók, de a játékosok között is nagyon népszerű lett a Buccaneers. Miután kiderült, az irányító Tampába költözik, drasztikusan megnőtt azon szabadügynökök száma, akik egy az egyben jelezték a Bucs képviselőinek, hogy oda akarnak igazolni (via Adam Schefter) – a csapatnak már csak válogatni kell.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!