Connect with us

Hír

A Jaguars minimum egy első kört kér Ngakoue-ért

Yannick Ngakoue már többször is kijelentette, hogy minél előbb le akar lépni a Jaguarstól és a hírek szerint több csapat is érdeklődik iránta. Ugyanakkor a gárda eddig még nem kapott komolyan vehető ajánlatot – az ESPN információ szerint a remek pass rusher ára egy első kör és némi apró.

 

 

Ngakoue 24 éves, 37,5 sacket szerzett eddig és mindössze egyetlen meccset hagyott ki négy év alatt. Vagyis bőven jobban teljesített eddig, mint Frank Clark, akiért tavaly a Chiefs egy első- és egy második körös picket adott a Seahawksnak, majd kapott egy 5 éves, 104 millió dolláros szerződést.

 

 

A legtöbb cap space-szel jelenleg a Browns, a Jets, a Texans, a Lions és az Eagles rendelkezik. A Texansnak nincs első körös pickje idén, a Lionsé az 1/3-as, ami túl értékes egy hosszabbítás előtt álló pass rusherért, a Browns és az Eagles pedig már így is sokat költ a védőfalra. A sok cap space-szel rendelkező csapatok közül marad tehát a Jets: az 1/11-es pick reális ár lehet (a Colts az 1/13-ast áldozta fel a szintén hosszabbítás előtt álló DeForest Bucknerért), ráadásul a New York-i csapatnál nagy need is a pass rusher.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!