Connect with us

Hír

A Texans és a Falcons sem hívta le a 2017-es első körösének opcióját, a Bucs és a Giants igen

Négy csapat is döntött a 2017-es első körösének sorsáról: a Texans nem hívta le Gareon Conley opcióját (őt a Raiders draftolta, egy csere után Houstonban kötött ki), a Falcons hasonlóan járt el Takk McKinley-vel, a Bucs ellenben további egy évre magához kötötte OJ Howardot, a Giants pedig lehívta mind Evan Engram, mind Jabrill Peppers opcióját (utóbbit a Browns draftolta, később cserélték el New Yorkba).

 

 

Conley tavaly nyolc meccsen játszott a Texansban és bár mutatott jó dolgokat, nem hozott top szintet. Ennek ellenére szeretik Houstonban, lehet esélye egy hosszabbításra, de nem 10+ milliós fizetéssel.

 

Hasonló a helyzet McKinley-vel is. Az 1/26-os picknek voltak szép megmozdulásai a Falconsban, de soha nem tudott konzisztensen jó játékot hozni. Az 5. éves opciójával 10 millió dollár körül kereshetne, ennek a felét se nagyon éri meg.

 

A Bucs ugyanakkor lehívta OJ Howard opcióját. Jó lépés volt ez a csapattól, Bradyvel és Gronkkal végre kiteljesedhet, de ha nem, még akkor is el lehet cserélni a fiatal TE-t. Az 5. éves opció – mellyel a játékos mindössze 6 milliót fog keresni – csak javít az értékén.

 

Engram és Peppers opciójának lehívása is jó lépés, előbbi Howardhoz hasonlóan $6 millió körül fog keresni, utóbbi pedig $6,8 milliót. Ezek az összegek egyébként sérülés esetére garantáltak, és a 2021-es ligaév kezdetén teljesen garantálttá válnak.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!