Connect with us

Hír

Az NFL teljes szezonnal tervez 2020-ra

A koronavírus járvány miatt egyre valószínűbb, hogy a holtszezonban az edzések el fognak maradni és legkorábban az edzőtáborban térhetnek vissza a csapatok a normális kerékvágásba. A liga viszont jelenleg úgy tervez, hogy az alapszakaszt nem kell lerövidíteni és teljes egészében le lehet majd játszani a 2020-as szezont.

Hogy biztos vagyok-e benne? Abban sem vagyok biztos, hogy holnap itt leszek. De jelenleg ez a terv, teljes szezonnal tervezünk.

– mondta az NFL általános jogi képviselője, Jeff Pash egy konferenciahívásban tegnap.

Pash azt is elmondta, hogy sok fog múlni az közegészség helyzetén, de úgy számolnak és olyan modelleket kaptak, hogy időben el tudják kezdeni a szezont, ráadásul teltházak előtt.

Sokak szerint nagyon nehéz jelenleg elképzelni, hogy szeptember 10-én a Chiefs felhúzza a Super Bowl bannert az Arrowheadben és megkezdődik a 2020-as NFL szezon, de a liga láthatóan optimista ezzel kapcsolatban.

Gary Myers egyébként arról számol be, hogy az is egy lehetőség, hogy kicsit elcsúsztatják a szezon kezdetét, de így is megtartanák a 17 fordulós alapszakaszt, majd a rájátszást, ami így akár belecsúszhatna márciusba is. A csapatokkal viszont egyelőre nem egyeztetett még semmilyen vésztervet a liga, még nagyon a folyamat elején járnak.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!