Connect with us

Hír

BREAKING: A Panthers rekordszerződést adott Christian McCaffrey-nek

A Panthers egy 4 éves, évi 16 millió dolláros szerződéshosszabbítást adott Christian McCaffrey-nek, írja a PFT saját forrásokra hivatkozva. A kiváló futó ezzel a liga legjobban kereső játékosa lett a posztján.

 

 

A liga legjobban kereső futója (már amennyiben az új szerződésével járó új pénzt nézzük) Zeke Elliott volt, akinek a Cowboys egy 6 éves, 90 milliós szerződést adott (15 millió dollár évente) tavaly szeptemberben. Amennyiben pontosak Schefter információi, akkor CMC magabiztosan fogja vezetni a futók fizetési listáját.

 

McCaffrey 2017-ben került a Panthershöz az 1/8-as pick-kel. Három év alatt egyetlen meccset sem hagyott ki, évről évre kapott egyre nagyobb terhelést, tavaly pedig minden idők talán legjobb szezonját hozta a posztján: ő lett az első játékos a történelemben, akinek összejött az 1000/1000/100-as szezon, azaz 1000+ elkapott és futott yarddal (1 387 és 1005) és 100+ elkapással (116) zárta az alapszakaszt. Emellett volt 19 total TD-je, illetve egyszer sem hagyta el a labdát.

 

Nem túlzás azt mondani, hogy jelenleg ő az NFL legjobb futója. Remélhetőleg nem jár úgy, mint Todd Gurley vagy David Johnson.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!