Connect with us

Hír

Newton kivár, majd csak a draft után ír alá valakihez

Jeremy Fowler információi szerint Cam Newton kivár és majd csak a draft után fog aláírni bárkihez is. A ex-panthersös irányító meg akarja várni, hogy mi történik a játékosbörzén, és kik maradnak fix kezdő irányító nélkül. Nem akar most aláírni olyan csapathoz, amely az első körben esetleg irányítót akar választani, nyilván ezzel rontaná saját esélyeit a hosszabb távú kezdő pozíció kapcsán. Sőt, ha minden rosszul alakul, állítólag annyira türelmes is tudna lenni, hogy megvárja, megsérül-e egy kezdő irányító mondjuk az edzőtáborban.

Fowler azt is hozzátette, hogy Newton tudja, a New England Patriots lehet az egyik csapat, amelyik irányító nélkül marad a draftot követően is, így itt lehetne akár esélye, azonban a Pats nem mutatott egyelőre érdeklődést felé, Belichick szokásához híven nem mutatja meg előre a kártyalapjait.

A 30 éves QB kapcsán nem nagyon érdeklődtek eddig csapatok, ami annak is köszönhető, hogy sérülésből lábadozik, és jelenleg elég macerás a csapat által végzett orvosi vizsgálatokat megejteni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!