Connect with us

Szabadügynök

Egy probléma volt, gyorsan meg is oldották – Ravens FA-értékelő

A Ravens a tavalyi alapszakasz legjobb csapata volt, hurrikánként söpört végig a támadósor a ligán, és a védelem is párját ritkította. A Titans elleni vereség azonban rávilágított a keret legnagyobb (egyetlen?) hiányosságára, így ez került fókuszba Eric DeCostánál a szabadügynök piacon.

Távozók

Mielőtt azonban erre rátérnénk, kezdjük a távozókkal. A legnagyobb érvágást Marshal Yanda visszavonulása jelenti, a jövőbeli Hall of Famer guard még karrierje végén is kiválóan játszott, így nagyon nehéz lesz őt pótolni. Tony Jefferson még februárban lett a kivágás áldozata, így ez nyilván nem új információ, $7 millió szabadult fel a menesztésével. Ezt az összeget jobban is el tudja költeni a csapat, hiszen a safety leginkább a boxban érzi otthon magát, a Ravens viszont sokoldalúbb, több helyen is bevethető játékosokat keres a defense-be.

DeCosta két trade-et is végrehajtott. Egyrészt a tight end Hayden Hurst került Atlantába egy második körös pickért, másrészt Chris Wormley védőfalember tette át a székhelyét a rivális Steelers otthonába egy ötödik körös pickért cserébe. Hurst elégedetlen volt, több lehetőségre vágyott, amit nem kaphatott meg Baltimore-ban. A második kör jó ellenérték érte, de azért a sokoldalúsága hiányozni fog, hiszen blokkolásban és elkapásban is használható volt. Wormley-ra az érkezők fényében nem volt szükség a védőfalban, az ötödik körös pick pedig korrekt ellenértéknek számít érte.

A cikk folytatódik! Havi ~930 forintért több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások