Connect with us

Hír

A Texans kivágta Kenny Stillst

Mindössze két hónappal élte túl Bill O’Brient Kenny Stills: az elkapót tegnap este “közös megegyezéssel” kivágta a Texans, hogy a rájátszásra úgy csapatot találhasson magának. Ezzel az idei évre 2 millió dollárt spórolt a csapat, vagyis a többi csapatnak ennyibe kerülne a támadó, ha felszedné a waiverről.

Stillst eredetileg a Saints draftolta a 2013-as draft ötödik körében. Drew Brees és Sean Payton sztárt csinált belőle, két év alatt 1572 yardot és nyolc TD-t szerzett, 2014-ben 15 meccsen 931 yardig jutott. 2015-ben a csapat mégis elcserélte egy harmadik körös pickért és a linebacker Dannell Ellerbe-ért a Dolphinshoz, ahol két év évvel később aláírt egy négy éves, 32 millió dolláros szerződést.

Tavaly került a Texanshoz a Laremy Tunsil csere részeként. Tavaly 13 meccsen 561 yardot és négy TD-t szerzett, sokan arra számítottak, hogy már tavasszal kivágják, megspórolva ezzel 7 millió dollárt. Ehelyett ő maradt, DeAndre Hopkins ment, de ami késik, nem múlik – Bill O’Brien embere volt és most ugyanarra a sorsra jutott.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!