Connect with us

Hír

Az Eagles csúnyán összezúzta a Saints 55 meccses sorozatát

A Saints futás elleni védelme parádés volt az elmúlt években, a 14. fordulóig pontosan 55 mérkőzés óta nem engedett 100 yardot egyetlen ellenfelének sem a földön. Todd Gurley például négyszer is hiába próbálkozott a New Orleans-i futás elleni védelem ellen, de elvérzett többek között Saquon Barkley, Joe Mixon, Ezekiel Elliott (x2), Christian McCaffrey (x3), Aaron Jones, Dalvin Cook és Josh Jacobs is. Most az Eagles két játékosa is 100+ yardot szerzet a földön.

Az első csapást a futó Miles Sanders vitte be, aki 14 futásból 115 yardot és két TD-t szerzett. Persze tegyük hozzá, hogy ebből 82 yard egyetlen futásból született, a maradék 13 kísérletből csak 33 yard jött össze, bár ez aligha vigasztal bárkit is.

A második gyomrost pedig az újonc irányító, karrierje során először kezdő Jalen Hurts szállította, aki ellen tehetetlen volt a Saints: a fiatal támadó 18 futásból 106 yardot gyűjtött. Ezzel egyébként Lamar Jackson után ő lett a második irányító, aki 100+ futott yarddal kezdte a karrierjét.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!