Connect with us

Hír

Minshew könyörgött, hogy játszhasson

A Jaguars főedzője, Doug Marrone a héten kijelentette, hogy legközelebb is Mike Glennon lesz a kezdő irányítója. Pedig Gardner Minshew már vissza tudna térni, az orvosok engedélyezték neki a játékot két hete, mégsem játszhatott a Browns és a Vikings ellen.

“Nagyon frusztráló az egész. Konkrétan könyörögtem a Cleveland meccs előtt, hogy játszhassak. Ez szívás, nincs jobb szó rá. Ott akarok lenni a pályán, segíteni akarom a csapatom, de ha úgy tudom segíteni, hogy a lehető legjobb csere vagyok, akkor ezt kell most tennem.”

– mondta Minshew az ESPN-nek.

Marrone azt mondta, hogy többet akar látni Minshew-tól az edzéseken és úgy gondolja, hogy Glennon jobban dobál, és vele van a legnagyobb esélye nyerni a csapatnak.

Minshew-nak a 7. fordulóban sérült meg a hüvelykujja, így az újonc Jake Luton állt be három meccsre, majd az ő helyét vette át Glennon – az első játékhét óta minden meccsét elvesztette a Jaguars, mindegy volt, ki irányít. A Jags 11 meccset bukott zsinórban és versenyben van a Jetsszel az 1/1-ért – ehhez viszont a New York-iaktól kellene egy győzelem a szezon hátralevő részében.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!