Connect with us

Hír

Rövidhírek: Trubisky kezd a Bearsben, Parks visszatért a Broncoshoz, sérültek a Lionsnél

Nick Foles ugyan visszatért a Bears edzéseire, a kezdő posztot (egyelőre) nem kapja vissza Mitch Trubiskyről. A főedző Matt Nagy tegnap ugyanis bejelentette, hogy Trubisky fog kezdeni a hétvégi Lions elleni találkozón. Érdekesség, hogy az irányító az utóbbi négy Lions elleni meccsét mind megnyerte.

Sep 5, 2019; Chicago, IL, USA; Chicago Bears quarterback Mitchell Trubisky (10) during the second quarter against the Green Bay Packers at Soldier Field. Mandatory Credit: Mike DiNovo-USA TODAY Sports ORG XMIT: USATSI-403158 ORIG FILE ID: 20190905_ads_ad4_288.JPG


A Colts másodéves elkapója, Parris Campbell már a második forduló óta sérültlistán van, és lehetett reménykedni, hogy vissza fog tudni térni még idén, azonban Zak Keefer információi szerint kisebb csodára lenne szükség ehhez. Campbell eddig csak kilenc meccsen tudott pályára lépni a profik közt különböző sérülések miatt.


Az Eagles két napja kivágta az idén szerződtetett safetyt, Will Parkst, akit a Broncos vett fel a waiverről, így visszatér korábbi csapatához. Parks 2016-ban a hatodik körben választotta ki a Broncos, 62 meccsen szerepelt már az együttesben. Ezzel együtt a denveriek sérültlistára tették a kiváló slot cornerback Bryce Callahant. Szintén Broncosszal kapcsolatos hír, hogy a védőfalember Shelby Harris visszatér a COVID-IR-ről.


Eaglesszel kapcsolatos hír még, hogy a csapat aktiválta sérültlistáról a tight end Zack Ertzöt, illetve COVID-IR-ről az elkapó JJ Arcega-Whiteside-ot.


A Lions két kezdő védőjét is sérültlistára tette, a védőfalember Danny Sheltonnak és a cornerback Desmond Trufantnak is minimum három hetet ki kell hagynia.


A Raiders sérültlistára tette a védőfalember Maliek Collinst, így legalább három hetet kell kihagynia.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!