Connect with us

Hír

A Packers megválik védőkoordinátorától

A Packers nem hosszabbította meg védőkoordinátora, Mike Pettine szerződését, aki ezáltal távozik a csapattól. Pettine 2018-ban vette át Dom Caperstől a Green Bay védelmének irányítását (pont attól a Caperstől, akit a Lions tegnap kievezett védelmi segédedzőnek), ami azt jelenti, hogy nem Matt LaFleurral együtt kezdték a munkát, de a tavaly kinevezett főedző meghagyta pozíciójában a védőkoordinátort és nem hozott egyből saját embert.

Pettine alatt kezdetben nagyon rosszul festett a védelem, de tavaly már mutatott életjeleket, elsősorban passzjáték ellen. Persze ez elvárható is volt, miután a szabadügynök piacon Za’Darius Smith, Preston Smith és Adrian Amos érkezett, továbbá a drafton mindkét első körét a védelembe ölte a csapat Rashan Gary és Darnell Savage személyében.

Pettine-nel a Green Bay védelme három év alatt egyszer sem végzet DVOA alapján top 10-ben, de ami még fontosabb, mindkét vesztes NFC-döntőből alaposan kivette a részét az egység. Tavaly a futás elleni gyengeségek ütköztek ki, amikor a 49ers 69 passzolt yarddal, viszont 285 futottal küldte haza a wisconsiniakat. Idén már odáig fajult a helyzet, hogy Matt LaFleur nyíltan kritizálta a zsinórban második elbukott NFC döntő félideje előtti hívását, amikor másodpercekkel a vége előtt kapott a csapat nagyjából félpályás TD-t.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!