Connect with us

Hír

Jared Veldheer koronavírusos, mégsem tud történelmet írni a héten

Jared Veldheer pár hete még a nyugdíjas napjait töltötte, ugyanis 2019-ben és 2020-ban is visszavonult már egyszer, azonban decemberben aláírt a Colts gyakorlócsapatába, majd a Bills elleni wild card meccsen pályára is lépett. A kieséssel úgy tűnt, ennyi volt a szezonja, azonban most mégis történelmet írhat. Adam Schefter információi szerint ugyanis a Packers igazolta le a veterán támadófalembert, és ha pályára lép a Rams ellen a divisional körben, akkor ő lesz az első játékos az NFL történetében, aki egy szezonon belül két csapatban is játszik a rájátszásban.

UPDATE: Veldheer ezen a héten nem fog történelmet írni, ugyanis pozitív koronavírustesztet adott le, így COVID-IR-re került. Ha a Packers megveri a Ramst, akkor jövő héten lehetősége lesz a tackle-nek beírni magát a történelemkönyvekbe.

Általában az ilyen tranzakció nem engedélyezett, de a koronavírus ezt is lehetővé tette. Veldheer a Coltsnál nem az aktív keret tagja volt, hanem gyakorlócsapatos játékos, akit felhívtak a meccsnapi keretbe – ezt egy új, rugalmasságot segítő szabály tett lehetővé, amit a Covid miatt vezettek be. A meccs után Veldheer hivatalosan visszatért a gyakorlócsapatba, a Packers pedig innen igazolta le (az aktív keretből nem tehette volna akkor sem, ha kiesett a csapata).

Veldheer játszott már a Packersben egyébként a tavalyi évben, így ismeri a rendszert, és könnyen lehet, hogy játszania is kell, hiszen David Bakhtiari sérülése miatt nem áll jól a Packers tackle fronton. A Bills ellen végig pályán volt egyébként szombaton és korrekt teljesítményt nyújtott a PFF értékelése szerint.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!